Home » Den 451. dagen av krigen i Ukraina. Endelig F-16. Dette kan være et gjennombrudd, men under visse betingelser

Den 451. dagen av krigen i Ukraina. Endelig F-16. Dette kan være et gjennombrudd, men under visse betingelser

by Catherine Monroe

Det ser ut til at de ettertraktede F-16 jagerflyene vil nå Ukraina under denne krigen. Vil de endre situasjonen? Hvis de får riktig støtte og brukes riktig, så ja.

Tradisjonelt starter vi med situasjonen i frontlinjen. På bakken utfører ukrainerne fortsatt lokale motangrep nær Bakhmut, hvor russerne samler reserver for å stoppe dem. Wagners gruppe, som kjemper i selve byen, er fortsatt ikke i stand til å ta den siste biten av Bachmut som er holdt av forsvarerne.

Det er også angrep på gjenstander i Ukraina. Russerne sendte igjen Shahed-131/136 kamikaze-dronene for å angripe. De som flyr til Kiev ble skutt ned, selv om rusk fra et luftvernmissil (eller luftvernmissil) falt på en boligblokk og antente en brann på taket – ingen ble skadet. Brannen er slukket og taket forventes utbedret. En annen drone traff en gjenstand i Kryvyi Rih og forårsaket også brann. Ukrainerne skyldte ikke sine motstandere – på flyplassen nær Mariupol var det en enorm eksplosjon og deretter en brann. Dette er sannsynligvis resultatet av kamparbeidet til Storm Shadow-missiler, som lar deg ødelegge drivstoff- og ammunisjonsdepoter eller brakker.

I denne forbindelse er det verdt å merke seg at russerne klarte å starte produksjonen av kryssermissiler. Ifølge nestlederen for den ukrainske etterretningstjenesten GUR, generalmajor. I følge Vadim Skibitsky er inntrengerne i stand til å skyte opp til 25 3M14 Kalibr marine kryssermissiler per måned, 35 Kh-101 luftavfyrte kryssermissiler, to Kinzhal semi-ballistiske luftbårne missiler og fem Iskander-M 9M723 ballistiske missiler å produsere.

You may also like

Leave a Comment