Home » Dette resultatet kan overraske deg. Polske kvinner beseiret Ungarn

Dette resultatet kan overraske deg. Polske kvinner beseiret Ungarn

by Gunnar Garfors


Getty Images / Filip Filipovic / På bildet: Adrianna Placzek

Christopher Kempski


Det polske landslaget ledet av Arne Senstad beseiret Ungarn 31:29 i Heidelberg. Dette er en stor suksess for de hvit-røde, for Magyars har lenge vært ansett som et sterkt lag.

Biało-Czerwone har vært i Heidelberg siden fredag ​​(3. mars). Den internasjonale vennskapsturneringen arrangeres der, hvor polske og ungarske kvinner samt tyske representanter deltar.

Damene våre møtte Magyarene først. Som vi kan lese på den offisielle nettsiden til det polske håndballforbundet, til tross for tap, klarte Biało-Czerwone å holde kontakten med favorittene til disse konkurransene. Det er ingen Kinga Achruk, som kunngjorde passet til laget, og Karolina Kochaniak-Sala, som helbreder skaden (du kan lese mer om sammensetningen av landslaget Her), ble kompensert av Aleksandra Tomczyk og Emilia Galińska.

Frem til pause sto spillerne til den norske treneren Arne Senstad likt med ungarerne på plass 17. Barbara Zima, utpekt av vår trener, bidro også til dette resultatet. Den andre delen brakte endringer. Ikke bare på resultattavlen, men også personlig.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Anita Włodarczyk og fotball? Bra, bra – du vil bli overrasket!

Adrianna Placzek tok plassen mellom stengene. Det burde være unødvendig å si at hun fikk mye hjelp fra vennene sine. Deres gode forsvar tillot dem dødelige kontringer. Resultatet var imidlertid «on the line».

En mye mer erfaren kollega ved rattet, nemlig Sylwia Matuszczyk (savnet på grunn av skade), ble erstattet av Aleksandra Olek. Til slutt var det hun som ble kåret til den mest effektive (6 treff). Det er verdt å understreke, som vi kan lese på klubbens hjemmeside, at begge rotasjonene (Patrycja Noga) kastet med 100 % effektivitet.

Biało-Czerwone møter Tyskland søndag (5. mars). Hvis de slår hjemmelaget, er de vinnerne av hele turneringen.

Ungarn – Polen 29:31 (17:17)

Polen: Winter, Placzek, Widowiak – Olek 6, Nocuń 4, Nosek 3, Rosiak 3, Kobylińska 3, Leg 2, Górna 2, Tomczyk 2, Balsam 3, Cold 2, Michalak 1, Niewiadomska, Galińska.

Fortsett å lese:
–> Skrekk i Szczecin. Jakten forlot sisteplassen
–> Den polske representanten blokkerte målet
Billetter til verdensmesterskapet i 2023 er tilgjengelig via Eventim!

You may also like

Leave a Comment