Home » Dommeren stopper spillet på grunn av fansen. Plutselig faller hakken på Pike Nones kne

Dommeren stopper spillet på grunn av fansen. Plutselig faller hakken på Pike Nones kne

by Catherine Monroe

Aron Donnum bestemte seg for å bruke seieren over Anderlchet til å fri til Celin Bizet Ildhusoy fra Tottenham Football. Det viser seg at hendelser under den belgiske ligaens hitkamp hadde hjulpet ham.

se videoen
Dominerer Swiatek og Osaka kvinnetennis? «Den store konkurransen vokser»

Racowisko, Anderlechts seier i en storfilm og idrettsparets frieri

I det 64. minutt av kampen mellom Standard Liège og Anderlecht bestemte dommeren seg for å stoppe konkurransen på grunn av bortefansens oppførsel. Fanatikerne fra Brussel begynte å skyte bluss og raketter, som de kastet ut på banen fra tribunen.

Kampen ble stoppet 3-1 for Standard, avgjort av den norske spissen Aron Donnum, som ble foreslått i en sirkel skapt av lagkamerat Celin Bizet Ildhusoy. Kvinnen godtok fotballspillerens forslag. – Vi skal mest sannsynlig gifte oss neste år. Vi har vært sammen i to år, og jeg vet at hun virkelig ønsket å gifte seg, så det var ingen tvil – argumenterte Donnum i en samtale med Eleven etter spillet.

Etter møtet dukket det opp et bilde på Twitter som viser omstendighetene under hvilke Celin Bizet Ildhusoy aksepterte Aron Donnums forslag.

Fotballspillerens partner er en spiller for Tottenhams kvinnelag, hvis farger hun har representert siden august 2022. Tidligere spilte Celin Bizet Ildhusoy for Paris Saint-Germain, men spilte bare seks opptredener for den franske klubben. Ildhusoy har også spilt 11 kamper for det norske landslaget. På landslaget scoret hun fem mål. Forloveden hennes, Aron Donnum, spilte to ganger for det norske landslaget.

You may also like

Leave a Comment