Home » El. Euro 2024: Bożydar Iwanow valgte «drømmegruppe» og «dødsgruppe» for Polens landslag

El. Euro 2024: Bożydar Iwanow valgte «drømmegruppe» og «dødsgruppe» for Polens landslag

by Catherine Monroe

Dette er en av våre favorittattraksjoner. Vi, kommentatorer, journalister og fans. Spådom – ikke nødvendigvis fra teblader – skillehud, ikke alltid på bjørnene, spådommer, banking og peker på de som drømmer eller de som får oss til å grøsse. De vi snart kan møte på banen.

Se også: Når vil trekningsgruppen for EM 2024 finne sted? Hva er klokken?

Denne gangen er det ikke annerledes, foran EURO 2024-kvalifiseringsgruppetrekningen. «Firstborn»-mesterskapet ble presentert for oss av Leo Beenhakker, som dro oss ut av «trehyttene» og viste oss «den lyse siden av månen». Så, sammen med Ukraina, deltok vi i EM 2012 som ex officio medverter. Da det viste seg at nesten halvparten av det gamle kontinentets forbund kunne spille der, var det ikke lurt å ikke være med.

Men turneringene, der albanere, makedonere fra nord og finner nylig spilte, ble unngått av blant andre nederlendere. Fotball er sterkere enn oss på alle måter, noe som ikke bare vistes av den siste kampen mot Oranje på PGE Narodowy. I kampen om EM i Frankrike hadde ikke «Oranges» en veldig sterk eliminasjonsgruppe, men de endte på fjerdeplass! Bak Tsjekkia, Island og Tyrkia.

Nordmennene, som kan krangle med oss ​​og drive argumentene om verdens beste spiss har en ørn på brystet, eller kanskje han tok sine første skritt på Bryne FK og Molde, og skyter for Manchester City i dag, har ikke gjort det med 24 lag kunne til og med stappe på EURO-finalene. Jada, siden starten av League of Nations, kan du bryte gjennom sluttspillkjøkkenvinduet til turneringen. Men du må være forsiktig. Spesielt hvis du ikke er en verdensmakt. Det er bedre å ikke treffe to veldig sterke motstandere. Så vi må erkjenne at vi havnet i den første kurven.

To seire mot Wales og uavgjort i Rotterdam i UEFA Nations League ga oss 7 poeng og tilsynelatende trøst. Det er de spillene som vil påvirke seedingen din før søndagens trekning. Floppen til engelskmennene, som ikke bare falt i divisjon B, men ble nedrykket til den «lavere» nivået på grunn av bare tre uavgjorte og kun scoret fem poeng fra franskmennene, som møtte samme skjebne, satte oss på sisteplass blant de beste. sådd.

Men pinnen har som alltid to ender. På grunn av denne situasjonen kan vi finne ett av disse lagene fra kurv nummer 2. La oss være enige om at denne rangeringen ikke fullt ut reflekterer potensialet til individuelle lag, vi er definitivt ikke sterkere enn den europeiske andreplassen og den nåværende verdensmesteren. Det var imidlertid vi som gjorde det bedre i Folkeforbundet og nå drar vi nytte av det.

Vel, siden vi elsker spill som dette, vil jeg sette sammen drømmegruppen min: Israel, Slovenia, Færøyene, Malta og hvis vi ble inkludert i San Marino-laget på seks. Vakkert syn, ikke sant? Spesielt siden det foreløpig ikke er kjent hvilket humør vi vil være i etter VM, om Czesław Michniewicz vil beholde jobben og hvor mye det vil være nødvendig for å bygge laget opp igjen, om i det hele tatt. Og en enklere rute til Tyskland vil også komme godt med. Hvis den nåværende velgeren har en så heldig hånd (selv om han selvfølgelig ikke kommer til å snu ballen) som Jerzy Brzęczek i trekningen i Dublin før EM 2020-oppgjøret (Østerrike, Israel, Nord-Makedonia, Latvia oa), kan vi slapp av.

Jeg ønsker imidlertid ikke å møte Frankrike, Ukraina, Tyrkia og Slovakia. Ekte dødsgrupper vises ikke i Eliminations, men alt er mulig. Imidlertid har Michniewicz et rykte som en trener som er velsignet av skjebnen, så ting vil ikke være så ille på denne måten. Men jeg sier alltid at ting som er utenfor vår kontroll ikke kan fornærmes men aksepteres. Vi vil uansett ikke ha noe annet valg. Dessuten er det viktigste hvor forberedt vi er. I dette tilfellet avhenger det bare av oss.

Polsat Sport

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment