Home » En flytende buss fra Tri-City til Skandinavia

En flytende buss fra Tri-City til Skandinavia

by Connie Nielsen

Buss fra Tri-City til Norge. En ekstraordinær forbindelse starter i begynnelsen av august med busselskapet Flixbus. Grønne busser kjører fra Kraków gjennom Tri-City til Norge. En del av ruten dekkes av en ferge fra Gdynia til Karlskrona.

Det vil være mulig å komme seg fra Polen til Norge på under et døgn. Det første kurset er planlagt til torsdag 3. august.

En flytende buss fra Tri-City til Skandinavia

Starter du turen i Gdynia tar kjøreturen til Oslo ca 1 time. 24 timermens den totale reisetiden fra første stopp i Polen (fra MDA busstasjon i Kraków) er rundt 32 timer.

Linjen vil operere i begge retninger 7 dager i uken hele året.

linje N1202 Fra Kraków gjennom Tri-City til Sverige og Norge, underveis vil den også stoppe i Katowice, Łódź, Ciechocinek, Toruń og Grudziądz. I Tri-City kan passasjerer gå ombord i Gdańsk, Sopot og Gdynia. Så langt som til Karlskrona dekker passasjerene sjøstrekningen om bord på en overnattingsferge. I Sverige stopper bussene suksessivt i Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås, på Gøteborg-Landvetter flyplass og i Gøteborg. Siste stopp på denne banen er hovedstaden i Norge – Oslo.

Billettpriser til Oslo fra 399 PLN

– Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for enkel og komfortabel reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene, via Sverige til Norge. Dette er en stor bekvemmelighet for passasjerene, for ved å bestille en tur på FlixBus nettside eller i mobilapplikasjonen kan de dekke hele ruten med én billett, uten å måtte foreta en egen fergebestilling. I tillegg er plass i garderoben inkludert i prisen på kurset, sier han Michael LemanAdministrerende direktør for FlixBus i Polen, Ukraina og de baltiske statene.
Det skal imidlertid bemerkes at ytterligere online-innsjekking er nødvendig før du reiser på denne ruten. For å garantere plass i kabinen under fergeoverfarten, må passasjerene fylle ut skjemaet mottatt i e-posten ved bestilling inntil 72 timer før avgang.

Billettpriser for første buss- og fergeforbindelse mellom Tri-City og Oslo starter kl 399 PLN.

You may also like

Leave a Comment