Home » En ny kanal lanseres på Play og UPC TV. Gratis, men ikke for alle

En ny kanal lanseres på Play og UPC TV. Gratis, men ikke for alle

by Connie Nielsen

Play- og UPC TV-tjenestene har blitt beriket med nytt innhold. Kundene har nå mulighet til å se nyhetskanalen News24. Samtidig introduserer operatøren et åpent vindu, takket være at nyheten vil være fullt tilgjengelig i enhver pakke.

News24 er en uavhengig nyhetskanal Sendes 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Temaene for programmene dekker fire hovedtemaer: Den europeiske union, menneskerettigheter, økologi og lokale myndigheter.

Der kan du se de viktigste Nyheter fra Polen og verdensupplert med forslag Nyheter, diskusjoner og kommentarer Eksperter. Kanalens flaggskipprogrammer er «Serwis 24 Minutes» og «Evening of Columnists», moderert av journalister fra avisen «Rzeczpospolita».

Redaksjonen består av erfarne og respekterte journalister og moderatorer, som i sitt arbeid veiledes av pålitelighet, mot og nitid, og bygger dagens informasjon

– oppfordrer deg til å se den nye play-kanalen.

TV-tilbudene PLAY NOW og PLAY NOW inkluderer News24-kanalen er tilgjengelig i nyhetspakken. Stasjonen var en hit på UPC TV for Max og Max Premium-pakker.

Legger til en ny kanal i TV-tilbud endrer ikke prisene deres – Kunder kan nyte den nye kanalen som en del av allerede aktive pakker uten ekstra avgifter.

En ny News24-kanal lanseres i PLAY og UPC

Dessuten er News24 tilgjengelig i en begrenset periode frem til 9. januar 2023 inne i det åpne vinduet for alle brukere fra Play TV og UPC-klienter i Select-pakken. Dette lar deg se alle fordelene med kringkastingsmaterialet og, hvis du ønsker det, bestemme deg for å legge til en ny kanalpakke til TV-tilbudet ditt.

Utseende: Lek gir gaver. Netflix gratis i opptil ett år

Utseende: Play og UPC: nye Internett- og TV-kampanjer. Spesialtilbud for 1 PLN for fans

Bildekilde: Telepolis.pl, Play

Tekstkilde: Spill

You may also like

Leave a Comment