Home » Erling Haaland er Norges yngste milliardær

Erling Haaland er Norges yngste milliardær

by Connie Nielsen

Det anerkjente magasinet, som har kommet ut annenhver uke siden 1971, har publisert en slik liste i flere tiår, basert på modellen til amerikanske «Forbes».

Anslått 22 år gammel Haland tidligere tjent i Red Bull Salzburg og Borussia Dortmund, pluss garanterte inntekter fra en femårskontrakt med Manchester City og inntekter fra sponsoravtaler.

Samtidig vil skatter, faste boutgifter, investeringer i f.eks eiendom og møbler som privatflyet fotballspilleren kjøpte i fjor. Ulike tilleggsprestasjonspremier fra både arbeidsgiver og sponsorer ble ikke tatt med i beregningene fordi de er «usikre foreløpig».

«Ved å telle det veldig nøye netto totalt Vi fikk 1,1 milliarder kroner (110 millioner euro), men det ser ut til å bli mye høyere ettersom de neste fem årene vil se endrede sponsoravtaler og økende annonseinntekter stjerne Fotballspilleren har akkurat begynt å blusse opp», forklarte journalistene til «Capital».

Det ble understreket at aldri før hadde en nordmann tjent så stor formue i så ung alder og på så kort tid, med start fra bunnen av.

«Det er ikke bare yngste milliardær i Norgemen også vårt lands første fotballmilliardær.

You may also like

Leave a Comment