Home » Eurovision 2022 – hvordan stemme? [Wyjaśniamy] »Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

Eurovision 2022 – hvordan stemme? [Wyjaśniamy] »Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

by Connie Nielsen

Finn ut hvordan du stemmer i Eurovision 2022-konkurransen. Vi forklarer hvordan du kan stemme på din favoritt.

Torsdag finner den andre semifinalen i Eurovision 2022-konkurransen sted. I den første semifinalen, som fant sted på tirsdag, kjempet representanter fra 17 land om opprykk til finalen i den 66. Eurovision Song Contest. Blant dem var det ingen representant for Polen, fordi vårt lands forestilling er planlagt til torsdag. I år finner Eurovision Song Contest sted i Torino, fordi den italienske gruppen Maneskin vant forrige utgave av konkurransen med sangen «Zitti e buoni». Tradisjonelt vil den neste finalen i konkurransen bli holdt i landet til vinneren av forrige utgave.

Kan du stemme på Krystian Ochman i Eurovision-finalen?

I semifinalen kunne ikke innbyggere i Polen stemme på Krystian Ochman fordi det var umulig å velge en representant fra landet deres. Så seerne lurer på om det blir annerledes i finalen og vil det være mulig å stemme på landet ditt? Dessverre, som i semifinalen, i finalen i Eurovision 2022-konkurransen er det umulig å stemme på en representant for landet ditt. Bare de landsmenn som bor i utlandet og har lokale telefonnumre til landene de bor i kan stemme på polakken. Vi skriver om hvordan man stemmer under.

Eurovision 2022: hvem vant den første semifinalen?

Tirsdag klokken 21:00 i PalaOlimpico i Torino startet den første semifinalen. Artister fra 17 land deltok i konkurransen: Albania, Armenia, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Danmark, Hellas, Nederland, Island, Litauen, Latvia, Moldova, Norge, Portugal, Sveits, Slovenia og Ukraina. Blant semifinalistene var det ingen representant for Russland, som ble fjernet fra konkurransen etter krigsutbruddet i Ukraina. Av de 17 deltakerne i den første semifinalen kom 10 seg gjennom. Etter artistenes opptredener inkluderte den endelige listen:

 • Armenia: Rosa Linn, «Snap»;
 • Hellas: Amanda Georgiadi Tenfjord, «Die Together»
 • Nederland: S10, «De Diepte»;
 • Island: Systur, «Með Hækkandi Sól»;
 • Litauen: Monika Liu, «Sentimentai»;
 • Moldova: brødrene Zacz și Zdub og Fratii Advahov, «Tenuletul»;
 • Norge: Subwoolfer, «Give That Wolf A Banana»;
 • Portugal: MARO, «Saudade, Saudade»;
 • Sveits: Marius Bear, «Boys Do Cry»;
 • Ukraina: Kalush Orchestra, «Stefania».

Vi anbefaler: Den største kroppsbyggeren i verden

Polakken kjemper om Eurovision-finalen

I år skal også Krystian Ochman, som skal fremføre låten «River», kjempe om en plass i finalen. Torsdag får vi vite om han kommer til den store finalen. Finalen i Eurovision 2022-festivalen finner sted lørdag 14. mai.

Eurovision 2022: hvordan stemme Polen?

Vel vitende om at Krystian Ochman skal opptre i semifinalen torsdag 12. mai, er det mange som ønsker å lære å stemme på Polen under Eurovision 2022. Dessverre i henhold til reglene til arrangøren, i semifinalen er det ikke mulig å stemme på en representant for landet ditt. Takket være Eurovision-systemet kan du bare velge en representant fra landet ditt hvis du er i utlandet (Så du kan ikke stemme på Krystian Ochman hvis du bor i Polen). Det er det det betyr Bare polakker som bor i utlandet og har utenlandske telefonnumre kan ringe representanten for Polen.

Hvordan stemmer du i Eurovision?

Du kan stemme på din favoritt som følger:

 1. Via den offisielle appen. For å stemme på denne måten må du først laste ned spesialapplikasjonen «Eurovision» til smarttelefonen din. Den er tilgjengelig gratis i AppStore- og Android-butikkene og nedenfor denne adressen og lar eierne av smarttelefoner med Android og iOS stemme. Etter å ha lastet ned og installert applikasjonen på telefonen, kan vi begynne å stemme umiddelbart etter semifinale- og finalekonsertene. Det er verdt å huske at stemmegivning krever at du sender en SMS, som koster PLN 3,66 inkludert mva..
 2. Ved å ringe det oppgitte telefonnummeret TVP under semifinalesendingen. Dette er den enkleste metoden: nummeret vises mens artisten opptrer.
 3. Ved å sende en SMS. Som med et telefonnummer, vises nummeret som meldingen kan sendes til under overføring. For å stemme på en valgt kandidat, bare tekst nummeret på favorittsangen din til nummeret oppgitt av TVP (du må ta hensyn til dette Å sende en slik melding koster PLN 3,66 inkludert mva).

Vi anbefaler: Toy Hall of Fame – vi kjenner finalistene

Hvem skal Krystian Ochman kjempe om finalen i Eurovision 2022?

I den andre semifinalen i konkurransen, artister fra land som Australia, Aserbajdsjan, KyprosMontenegro, Tsjekkia, Belgia, Estland, Finland, Georgia, Spania, IrlandIsrael, Nord-Makedonia, MaltaTyskland, Romania, San Marino, Serbia, Sverige og Storbritannia.

Vil du vite mer om favorittartistene dine?! Still inn på værradioen klokken 22.00 og hør historiene deres!

Se også:

You may also like

Leave a Comment