Home » Felicjan Andrzejczak – som i gode gamle dager! » Radiovær – nyheter, råd, informasjon – lytt til radio

Felicjan Andrzejczak – som i gode gamle dager! » Radiovær – nyheter, råd, informasjon – lytt til radio

by Connie Nielsen

Felicjan Andrzejczak trenger ingen introduksjon. På 1980-tallet toppet sangene hans hitlistene, og hans signaturstemme ble umiddelbart gjenkjent av millioner av polakker.

På slutten av 1982 etablerte han et samarbeid med Budka Suflera. Resultatet er tre ikonisk Treff (,,Jolka, Jolka husker du»,,,Lead Time»,,,Natt Comets»). Fra begynnelsen var han redd for rutiner og sceneklisjeer. Han var interessert i konserter på høyt nivå som vi har kunnet oppleve i årevis.

For tiden er han en autoritet og inspirasjon for mange unge og populære artister, som Sanah eller Miuosh, som villig inviterer ham til å samarbeide. Datoen for premieren på sangen «Impregnated Trace» er ikke tilfeldig.

«For nøyaktig 40 år siden feiret det tidløse sin premiere blåse, sangen «Jolka, Jolka du husker» elsket og sunget av flere generasjoner, som jeg spilte inn med Budka Suflera. «Impregnated Trace» er en oppsummering av alle disse tiårene, men også en symbolsk avslutning på «plasseringen» av meg som den som synger «Jolka». Det gjenspeiler menneskets ønske om å etterlate noe varig. Dette er den grunnleggende meningen med livet vårt. For meg er denne sangen av stor betydning, så jeg gir den til dere, mine kjære lyttere, i håp om at den vil forbli hos dere i lang tid» – Felicjan Andrzejczak

Sjekk ut musikkvideoen til Felicjan Andrzejczaks siste sang «Impregnated Trace»!

Lørdag 12. november er Felicjan Andrzejczak gjest i showet «My Most Beautiful Melodies».

Sjekk også:

You may also like

Leave a Comment