Home » FIS Grand Prix i nordisk kombinert: To polakker konkurrerer

FIS Grand Prix i nordisk kombinert: To polakker konkurrerer

by Gunnar Garfors

«Vi har bestemt at Andrzej Szczechowicz skal konkurrere i to FIS Grand Prix-konkurranser og Szczepan Kupczak, som har tilsyn med kvinnelandslaget, vil delta i en. Sistnevnte hadde ikke mulighet til å trene med kollegene på grunn av sine plikter, han bestemte seg for å trene utenfor laget og starter kun én gang. Før det trente teammedlemmene i ti dager i Ramsau og i COS-sentrene i Szczyrk og Zakopane. Vi har fem sommerleirer bak oss, sa senioren til PAP-landstrener Tomisław Tajner.

SE OGSÅ: VM i hopp: Nordmenn og amerikanere har inngått samarbeid

Onsdag ettermiddag nådde den hvit-røde Oberwiesenthal med bil.

Ved neste turnering i Oberstdorf, Tyskland (31. august), får Szczechowicz selskap av Kupczak. Bare Szczechowicz vil konkurrere i den siste konkurransen i Tschagguns, Østerrike (4. september).

I tillegg til Szczechowicz inkluderer seniorlandslaget to juniorer – Andrzej Waliczek og Bartłomiej Kuchta. Tajner vil bli støttet i treningen av sin assistent, teknisk trener Wiktor Kubiński, og fysioterapeut Daniel Hankus vil overvåke spillernes form.

De åtte landslagsjuniorene, trent av Wojciech Marusarz (hovedtrener) og hans assistent Mariusz Hluchnik, venter på å konkurrere i FIS Youth Cup og Alpine Cup-syklusene. Staben består av: Jakub Cieślar, Jan Cudzich, Szymon Dubiel, Kacper Jarząbek, Miłosz Krzempek, Grzegorz Mitręga, Mikołaj Serwatowicz og Mikołaj Wantulok.

You may also like

Leave a Comment