Home » Forskrifter for Podlaska Golden Hundred of Enterprises 2021-rangeringen

Forskrifter for Podlaska Golden Hundred of Enterprises 2021-rangeringen

by Gunnar Garfors

Bestemmelser i Podlaska Golden Hundred of Companies 2021-rangeringen, heretter referert til som «Rangeringen».

Art 1 Generelle bestemmelser.
1. Denne forskriften (heretter: forskriften) definerer reglene og betingelsene for å gjennomføre rangeringen under navnet «Podlaska Golden Hundred of Enterprises 2021». (heretter også: «Golden Hundred» eller «Ranking List»)
2. Rangeringen er gjort av Polska Press Sp. Z oo med hovedkontor på ul. Domaniewska 45, 02-672 Warszawa, registrert i National Court Register – Register of Entrepreneurs ved District Court of the Capital City of Warszawa, 13. Økonomisk avdeling av National Court Register under KRS-nummer 0000002408, med en registrert kapital på PLN 42 000 000,00 pluss skatteidentifikasjonsnummer NIP 522-01-03-609.
3. Innholdspartneren for rangeringen er PwC Advisory Sp. Z oo Sp. K.
Rangeringen, basert på data for 2020 og 2021 inkludert i årsregnskapet eller gitt til arrangøren, tar sikte på å velge de beste selskapene i Podlaskie Voivodeship i følgende kategorier:
a.Most Revenue – de beste selskapene når det gjelder økonomisk ytelse
b.Awans of the Year – den største endringen til en høyere plassering i «Golden Hundreds»;
c. Årets debut – for et selskap som skal gå inn i «Det gylne hundre» for den høyeste posisjonen;
dvs. Årets selskap – inntektsdynamikk, egenkapitalavkastning, inntektslønnsomhet, nåværende finansiell likviditet, vekstdynamikk for anleggsmidler tas i betraktning;
e. Årets leder – Vinneren kåres av Chapter, som styres av kandidatens prestasjoner, prestasjoner og karisma
f. Kurier Poranny Editors» Special Award, Golden Hundred 2021 – utmerkelse av Kurier Poranny-journalister, gitt til et selskap som har utmerket seg på en spesiell måte i 2021, det har tjent lokalsamfunnet, ble anerkjent for sine forretningsaktiviteter i Polen eller anerkjent i verden, utført ikke-standardiserte aktiviteter eller på annen måte skilte seg fra andre økonomiske enheter som opererer i voivodskapet. Podlaskie.
5. Arrangøren utnevner et kapittel sammensatt av representanter for arrangøren, innholdspartnere, representanter for universiteter og næringsforeninger fra Podlaskie, årets ledere fra tidligere utgaver av «Det gyldne hundre».
6. Juryens oppgave er å overvåke gjennomføringen av rangeringen, den endelige godkjenningen av rangeringen som er opprettet og beslutningen om mulig tildeling av ytterligere priser og utmerkelser i tillegg til utdelingen av «Spesialprisen til redaktøren av Morgen». Courier Golden Hundred 2021″.
7. Rangeringen er organisert av Białystok-avdelingen og utføres på sidene til Kurier Poranny og portalen poranny.pl, heretter referert til som «Gazeta».
8. Kampanjen vil vare fra 03.10.2022 fra kl. 08.00 til 21.10.2022 til kl. 23.59.59.

You may also like

Leave a Comment