Home » Fotball LK – nok en utglidning for Roma i Norge (resultater)

Fotball LK – nok en utglidning for Roma i Norge (resultater)

by Catherine Monroe

Anført av den kjente treneren Jose Mourinho tapte AS Roma-spillere uventet 2-1 mot Bodoe/Glimt i den første kampen i Conference Leagues kvartfinale. De spilte også med norgesmesterne i sitt område i gruppespillet og tapte deretter 1-6.

Alt tydet på at Roma denne gangen måtte forholde seg til en lavere rangert rival. Lorenzo Pellegrini ga gjestene ledelsen i det 43. minutt. Vertene scoret imidlertid to ganger i andre omgang: Først Brice Wembangomo (56′) og på slutten av kampen ble Bodoe/Glimt vunnet av Hugo Vetlesen.

Dette er Romas tredje kamp under Mourinhos ledelse, og portugiserne har aldri feiret en seier. I gruppespillet i Roma var stillingen 2-2. Omkampen er berammet til 14. april.

Nicola Zalewski spilte for Roma til det 65. minutt.

Konkurransen i de tre andre parene avsluttes også neste uke. Torsdag, i de første kampene, skilte Feyenoord Rotterdam hjemme med Slavia Praha 3-3, Olympique Marseille, med den skadde Arkadiusz Milik utenfor landslaget, beseiret PAOK Saloniki i Frankrike 2-1, og i kampen mellom Leicester City og PSV Eindhoven i England ble ikke scoret.

Finalen i den første utgaven av Conference League er planlagt til 25. mai i Tirana.