Home » Gjennomgang av uken 9. april 2023 i Chełm. De viktigste begivenhetene fra 2. april til 8. april 2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig

Gjennomgang av uken 9. april 2023 i Chełm. De viktigste begivenhetene fra 2. april til 8. april 2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Chełm, sjekk ut artiklene som andre lesere elsker å lese mellom 2. april og 8. april 2023 nå. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Påskeritt med hesteprosesjon og velsignelse av mat i Motycz [ZDJĘCIA]»?

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukentlig presse 04/09/2023: 04/02-04/08/2023 Chełm: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Chełm forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Krasnystav. Elever laget påskepynt i skoleverksteder. se bilder

Elever i klasse 3b i offentlig grunnskole nr. 5 im. Eaglets of Lviv i Krasnystav deltok i workshops om å dekorere påskeegg med batikkmetoden og lage kyllinger av garn.

📢 Hvor mye kan du gjøre for en følelse? En kjærlighet som kostet en halv million

73-åringen korresponderte i over halvannet år med en mann som utga seg som en amerikaner som jobbet på en oljerigg i Norge. Nyheten bidro til å skape en følelse, og kvinnen ønsket å hjelpe elskeren sin. Hun solgte leiligheten, mistet sparepengene sine og tok opp lån for kjærlighet.

📢 De bodde sammen i 50 år. 24 par fra Chełm feiret gullbryllupsdag. se bilder

For et halvt århundre siden sto de på bryllupsteppet og lovet hverandre kjærlighet, troskap og ekteskapelig ærlighet. De har sett gode og dårlige tider sammen opp gjennom årene. Torsdag 6. april møttes 24 par på registerkontoret i Chełm for å feire 50-års bryllupsdagen.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment