Home » Gode ​​nyheter for Lewandowski og Bayern. Et spill fra Borussia som gave til julefotball

by Thure Lindhardt

Fra starten av kampen la Hertha Berlin-spillerne press på. Allerede i det 16. minutt kunne vertene ta ledelsen takket være en scoring fra Maolid. Dommeren signaliserte imidlertid offside og målet kunne ikke dømmes. Så tok Borussia-spillerne ordet. Og i det 31. minutt tok de ledelsen da Brandt snek seg inn til keeper Hertha med en perfekt pasning fra Haaland. Allerede før pause kunne det stått 2-0 til Borussia. Axel Witsel ble imidlertid også satt på sidelinjen.

Se videoen
Det er en reaksjon fra sjefen for France Football angående Robert Lewandowski

Rett etter pause endret bildet av spillet seg betydelig. Kort tid etter pause ledet Hertha til uavgjort. Belfodil brukte Daridas Pass for å beseire Hitz. Seks minutter senere tok vertene ledelsen da Richter kom inn på skuddlisten. I det 69. minutt beseiret Richter Borussia-keeperen for andre gang, og utnyttet forsvarernes fatale feil og ga laget hans en 3-1-ledelse.

Lewandowski kommenterte målet mot Wolfsburg. «Treningen var verdt det»

Du kan også lese mer om fotball i Europa Gazeta.pl

På slutten av kampen klarte Borussia Dortmund å svare med et mål fra Tigges som dukket opp på banen noen titalls sekunder tidligere. I de siste minuttene Resultat han endret seg ikke lenger og Borussia tapte uventet for Hertha 2:3. Krzysztof Piątek tilbrakte hele kampen på benken.

Resultatet av Borussia er gode nyheter for Bayern, som er ledere i Bundesliga. Det var sesongens femte tap for BVB. Det betyr at Marco Roses tap mot Bayern etter 4-0-seieren mot Vfl Wolfsburg mot Julian Nagelsmann allerede har steget til ni poeng. Borussia spiller ikke en kamp etter nyttår dersom de spiller mot Eintracht Frankfurt 8. januar.

Robert Lewandowski, som scoret et mål fredag, utvidet også ledelsen over Haaland på ligaens toppscorerliste. Nordmannen er utvilsomt den farligste polske rivalen i kampen om Bueskytterens krone.