Home » Hanna Śleszyńska husker desperat sin avdøde kjæreste [FOTO] :: RMFFM

Hanna Śleszyńska husker desperat sin avdøde kjæreste [FOTO] :: RMFFM

by Gunnar Garfors

Hanna Śleszyńska har mistet sin tidligere kjærlighet. Skuespillerinnens tidligere partner gikk bort for noen dager siden. Stjernen dedikerte et rørende, minneverdig innlegg til ham. Mange kjente mennesker lider av kunstneren.

Jacek Brzosko, tidligere partner til Hanna Śleszyńska, er død


I begynnelsen av juni gikk den polske gründeren og tidligere kunstløperen Jacek Brzosko bort. Mannen var kjent i showbransjen som en mangeårig mann Partner til skuespillerinnen Hanna Śleszyńska. Informasjon om mannens død ble lagt ut på Facebook av søsteren Agata. Selv om forretningsmannen og artisten slo opp for noen år siden, sjokkerte nyheten om døden til den tidligere elskeren Hanna Śleszyńska dem.

Kort tid etter å ha mottatt den tragiske nyheten, dukket det opp et trist innlegg på skuespillerinnens Instagram-profil. Hanna Śleszyńska tok farvel med den avdøde idrettsutøveren.

Jack. Slik vil jeg huske deg… Takk for din glede, optimisme, fantasi og dash av positiv galskap du brakte inn i livene våre… Verden blir tristere uten latteren din Hun skrev.

Som du kan se, er skuespillerinnen kjent fra serier som «Gottesfutter», «Far from the Bahre» eller «Commissioner Mama», Jeg klarer fortsatt ikke slutte å tenke på den døde skateren. På profilen hennes i sosiale medier Det var en omfattende memoaroppføring dedikert til Jacek Brzosko. Artisten takket ham også for at han støttet henne og holdt henne glad. Samtidig forsøkte hun selv å trøste de pårørende til avdøde. La til et galleri med arkivbilder i innlegget.


Takk alle sammen for oppmuntrende og støttende ord. Jeg sender dem også til Jaceks far, søster Agata, sønn Maks, Kamila, Kinga, hele familien, venner og bekjente. Jeg ønsket å skrive noen flere ord om Jacek for de som ikke har hatt en sjanse til å bli kjent med ham ennå. Vi tilbrakte flere år sammen, og selv om vi ikke har vært i kontakt de siste fire årene, krysset jeg alltid fingrene for at planene hans lykkes. Han visste hvordan han skulle leve fargerikt og fantasifullt. Han var mest komfortabel på Harleyen sin med lyddemperen slått av for å gjøre den høyere (han lo da noen la igjen en lapp som sa: «Skru den ned»). Han var glad i sport, spesielt kunstløp. På 1980-tallet var han Polens andreplass. Deretter dukket han opp i den mest kjente amerikanske revyen «Holiday On Ice» i seks år, som han reiste nesten over hele verden med. Jeg har alltid sagt at han har sjelen til en idrettsutøver og en showmann. Han elsket å se fotballkamper, Formel 1-løp, friidrett, svømming, tennis og sykling. Han har ikke gått glipp av noen mesterskap eller OL. Han støttet sønnen Maks og fulgte ham først til alle svømmekonkurranser og senere til fotballkamper. Jack var den lykkeligste da. Vi hadde noen fantastiske, uforglemmelige turer. På en Harley gjennom Norge, Provence, til Praha i Tsjekkia. Han ville vise meg Iguazu-fossen i Argentina og sammen med vennene mine dro vi på en tre ukers tur. Det var mitt livs reise. Buenos Aires, Tierra del Fuego, Patagonia og Perito Moreno-breen, kjente fossefall og til slutt nyttårsaften i Rio de Janeiro. Han heiet meg og sønnene mine frem i alle aktiviteter. Han gikk på teater flere ganger for å se stykkene jeg var med i. Han var en evig optimist. Han hadde visjoner og drømmer, og han var i stand til å realisere mange av dem, for eksempel observasjonsballongen over Vistula under EM i 2012 eller skøytebanen i Złote Tarasy, ved åpningen av verdensmesteren i kunstløp, Jevgenij Plusjenko. Jacek var også initiativtaker og medskaper av Winter National-prosjektet. Han nærmet seg alltid alt med lidenskap. Han likte uvanlige ting: kule sko, designerbriller. Det var hans varemerke. Han fikk en veldig glad latter. Når han lo, begynte folk rundt ham også å le. Dette er Jack jeg vil huske og vil huske. Alltid smilende, blid, nyter livet…– leser vi i Hanna Śleszyńskas bidrag.

Varme ord fra nettbrukere dukket opp under oppføringen til stjernen. NDet var også kommentarer fra kjente showbusinessfigurer.

Hanusia, jeg klemmer deg hardt! Jeg elsket Jacks latter, den var avvæpnende og smittsom, og det er slik jeg vil huske ham – skrev Majka Jeżowska.

Jacek, det var hyggelig å se disse «ikke for høye skyskraperne i Amerika» sammen med deg og Hania – la Michalina Sosna til.

Daria Ładocha leser en bok i bassenget. «Hva anbefaler du å lese?» [FOTO]

Daria Ładocha overrasket fansen med det siste innlegget på Instagram. Programlederen for showet «Asia Express» viste hvordan hun slapper av med en bok i bassenget. «Hva anbefaler dere å lese?» spurte hun observatørene.

You may also like

Leave a Comment