Home » Her kommer Nadia. Det vil blåse 120 km/t. Høyeste IMGW-advarsler

Her kommer Nadia. Det vil blåse 120 km/t. Høyeste IMGW-advarsler

by Catherine Monroe

  • Lørdag danner det seg en front over Polen med snøfall som går over til regn. Det blir veldig varmt. På kvelden i vest melder vi til og med 9 varmegrader.
  • Fra lørdag kveld tar vinden til. Toppen av stormen vil falle lørdag kveld og søndag og søndag
  • Høyt til fjells vil vinden overstige 120-140 km/t, til sjøs 110-120 km/t og i lavlandet vanligvis 80-100 km/t.
  • Du kan finne flere slike historier på hovedsiden til Onet.pl

Nadia, som vil gi oss en pause i været, er for tiden stasjonert nær Island og beveger seg raskt østover. Den når Norge lørdag og den latvisk-litauiske grensen søndag. Når den er på det dypeste, synker trykket i midten til bare 958 hPa. I mellomtiden utenfor kysten av Frankrike Barometre viser verdier opptil 80 hPa høyere. En så stor trykkforskjell vil føre til en forekomst ødeleggende vind som vil bli innledet av mange og intense regn.

Lørdag vil en overskyet front bevege seg gjennom Polen fra vest til øst snøfall regn, sludd og regn. Det bør regne kraftig til tider lag 5-10 mm. Fra i morgen melder vi regn og snø i Vest- og Pommern. I innlandet vil det imidlertid fortsatt være noen øyeblikk med sol I andre halvdel av dagen vil det meste av landet være dekket av nedbør.

Resten av teksten under videoen.

Med nedbørbevegelsen østover bør varmere luftmasser også strømme mot Polen, og det er derfor De høyeste målingene på termometrene registreres på et uvanlig tidspunkt, som bare om kvelden. Dette vil bli fra -1,0 m C sør i Małopolska og Podkarpacie, 2-3 grader C i øst, ca 5 grader C i midten Gjør 8-9 M.C i Vesten. Vest- og sørvestlig vind, moderat til å begynne med, raskt økende om ettermiddagen. Om kvelden når vindkastene 85 km/t ved sjøen og 40-60 km/t i innlandet. Fallende lufttrykk, vind og nedbør vil gjøre de biometeorologiske forholdene ugunstige.


Foto: wxcharts.com

Lørdag med regn- og snøfront

Sterk storm natt fra lørdag til søndag og søndag

Lørdag kveld vil det komme mer regn over hele landet, men denne gangen flyktig og spredt. Det regner hovedsakelig, men når temperaturen synker til 0-3 grader celsius begynner det å gå over i regn, sludd og snø. Noen steder er de til og med mulig enkeltstormer.

Det viktigste om natten er imidlertid en sterk vind, som øker for hver time som går. Vi venter høyt til fjells Orkankast over 120-140 km/t Ikke mye verre vil blåse over havet og i dypet av Pommern i henholdsvis 110-120 km i timen. og 100 km/t I resten av landet vil uværet komme opp i 70-90 km/t.


Foto: wxcharts.com

En storm begynner om natten

Søndag varsler vi dårlig vær utover dagen i øst og sørøst, hvor Himmelen domineres av skyer med regn, sludd og snø, lokalt tyngre, opptil 10 mm. Over resten av landet faller det stort sett første halvdel av dagen. Jo senere det er, jo mindre sannsynlighet og større sannsynlighet for regn for å lysne og lysne.


Foto: wxcharts.com

Søndag gir det mest nedbør i Øst-Polen

Ingen frost i hele Polen. Vi forkynner fra 0 C i Podhale og 2 grader C i øst, 3-5 grader C i innlandet gjør det ok 6 timer C i vestlige provinser. Vest- og nordvestvinden vedvarer kraftige og veldig sterke, vindkast i Podlaskie opp til 80 km/t, i innlandet opp til 85-100 km/t, først opp til 115 km/t ved sjøen, i høyfjellet til og med over 120-140 km/t., forårsaker snøstormer og snøstormer.

IMGW-advarsler

Slike sterk vind vil rive opp trær, skade kraftledninger og bygninger og forårsake kommunikasjonsvansker. Vi ber om spesiell forsiktighet.


Foto: wxcharts.com

Det vil være svært sterk vind over hele landet

På grunn av den forventede farlige stormen, utsteder Institutt for meteorologi og vannforvaltning sterke vindvarsler for hele Polen. For kystbeltet og Gdańskbukta sies dette å være de høyeste tredjegradsvarslene, og for resten av landet andregradsvarsler. De gjør at værforholdene er usikre, det er lurt å følge med på aktuelle prognoser og utvise forsiktighet.


Foto: wxcharts.com

Varsel IMGW-varsler i forkant av en storm

Vil du være oppdatert med værinformasjon? Registrer deg for Messenger-varsler på telefonen.

Vi er glade for at du er med oss. Abonner på Onet nyhetsbrev for å motta det mest verdifulle innholdet fra oss.

Kilde: Onet / wxcharts / IMGW

You may also like

Leave a Comment