Home » Heyah halv pris forhåndsbetalt 2200 minutter til Ukraina

Heyah halv pris forhåndsbetalt 2200 minutter til Ukraina

by Gunnar Garfors

T-Mobile har utarbeidet en forhåndsbetalt kampanje i Heyah for folk som ofte kontakter sine slektninger i Ukraina. En startpakke med en automatisk aktivert servicepakke gyldig i 30 dager koster kun PLN 17,50.

T-Mobile minner deg om at det er bra å ha tjenester tilgjengelig som du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for. Slik ble det til Heyah forhåndsbetalt startersom du kan kjøpe så lenge lageret rekker på Magenta-operatørens utsalgssteder og i utvalgte butikker. Det inneholder ubegrensede samtaler, SMS og MMS i Polen, 55 GB internett og 2000 minutter til ukrainsk Vodafone-nettverk og 200 minutter til Kyivstar-nettverket. Og bruken av budbringere som Whatsapp, Messenger eller Viber bruker ikke opp datapakken din. I tillegg er det også en mulighet i pakken gratis pengeoverføringer til Ukraina. Alt det der for PLN 17,50 for de første 30 dagene for personer som kjøper en forrett med en automatisk aktivert tjeneste.

Utseende: T-Mobile har en helgegodbit for dyreelskere

Utseende: T-Mobile utvider sine tilbud for å støtte ukrainere

Hvordan aktiverer jeg starteren?

Det er nok å aktivere starteren registrere denog så Aktiver SIM-kortetved å ringe et hvilket som helst nummer eller bruke internett. Det er slik det begynner Ingen grensetilbudsom fungerer automatisk de første 30 dagene til en pris på PLN 17,50. Du vil bli fakturert i de neste 30-dagers faktureringssyklusene 35 PLN. Tjenesten fungerer i form av et abonnement – Så lenge brukeren har midler på kontoen, fornyes tilbudet automatisk.

Hei for startfanen

For mer informasjon se i finansieringsreglementet.

Enda mer internett

Det er ikke alle fordelene Heyah forhåndsbetalte kunder kan forvente. Du kan også benytte deg av en bonus i form av 500 GB internettsom kan aktiveres i applikasjonen min hei. Det blir en ekstra pakke Gyldig i 30 dager.

Utseende: Orange gir bort gratis gigabyte. Se hvor mye du får

Utseende: Disney+ kommer inn i Polen, og Polsat har en overraskelse

Bildekreditt: Shutterstock

Tekstkilde: T-Mobile

You may also like

Leave a Comment