Home » Høyre er overrasket over presidentens holdning: han foreslo ikke sanksjoner mot gjødsel før sommeren

Høyre er overrasket over presidentens holdning: han foreslo ikke sanksjoner mot gjødsel før sommeren

by Thure Lindhardt

Et mareritt som dominerer Litauen …

Sanksjoner har praktisk talt ingen effekt, i andre samarbeidsland som Norge er sanksjoner mot Belarusskalij ineffektive. – I dag er det mange eksempler – et norsk selskap som kjøper denne gjødselen. Det er en NATO-partner, et statseid selskap med en eierandel på 16 prosent i USA. Andeler i et amerikansk fond. «Hun kjøper denne gjødselen, noe som betyr at hun ikke håndhever noen sanksjoner,» sa Landsberg. De sier at de ikke er underlagt disse sanksjonene, la ministeren til.

n

n portretter

Vel, hver ubehagelig kvinne, som alle andre menn, begynte …

Onkel Ignas

Portrett av onkel Ignas

En ekte mann vises med et kasseapparat [AVATRAS]

Konservativt hykleri? Cubilius erklærte –

Konservativt hykleri?  Kubilius forklarer - et portrett

JURIDISK MILJØ – dette er kontraktene som er signert av de litauiske jernbanene. Og nå har det som skjedde 8. desember endret det internasjonale politiske miljøet, amerikanske sanksjoner har trådt i kraft, men DE ER BARE GYLDIG I DET AMERIKANSKE TERRITORIET, mens det juridiske miljøet i Litauen ikke har endret seg i det hele tatt – det er ingen sanksjoner som ville la Litauen stoppe enhver transitt veldig enkelt. Har ikke sett disse kontraktene på dette tidspunktet, jeg tror det er ett poeng angående force majeure som kan defineres annerledes. Det vi ser nå er kanskje greit, tror jeg, i det minste har noen ministre kunngjort at de trekker seg, det er en enorm politisk krise, det er en omdømmekrise i Litauen. …., – sier A. Kubilius.

Jezusmarija !!!!

Jesus Maria!!!!  portrett

Nok en konservativ med en spesiell «ånd» :))) Disse sanksjonene gjelder ikke LITAUISKE selskaper !!! De fungerer ikke!!! Det er fint … hvem som styrer staten … respekt for presidenten. Jeg tror jeg forstår at den vanlige liberale Høyre-aksjonen er en attraksjon. Oj oj oj ….

En elev på en katolsk skole.

En elev på en katolsk skole.  portrett

Jeg er ikke lenger overrasket over dette konservative, rotete utseendet.

You may also like

Leave a Comment