Home » Hva skal du se på VOD i påsken? Vi har gjennomgått nye produkttilbud fra Netflix, HBO, Prime Video, Disney+

Hva skal du se på VOD i påsken? Vi har gjennomgått nye produkttilbud fra Netflix, HBO, Prime Video, Disney+

by Gunnar Garfors

Filmvisning i påsken? Hvorfor ikke! I påsken og kort tid før kommer det mye nyheter på strømmeplattformer. Blant dem vil det være både seriøse produksjoner og lette komedier. Hva skal du se på VOD denne julen? vi har sjekket!

Innhold

For mange av oss er ferien en tid for avslapning. På påske- og søndagsmandag er det mange som vier seg til familiesammenkomster og avslapning. Og en av de beste tidsfordrivene er å se en god film eller serie. Streamingplattformer har forberedt mange nye produkter for begynnelsen av april, blant dem kan hver seer finne noe for seg selv. Vi har utarbeidet en liste over påskepremierer, inkludert de på Netflix, HBO, Prime Video eller Disney+. Noe å se?

Sjekk ut galleriet(12 bilder)

Rett før påske – fredag ​​7. april starter den nye serien «Family Ties» på Netflix, thrilleren med åtte episoder lover å bli spennende.

Journalist Fara har en unik mulighet til en fantastisk karriere. Imidlertid tvinger en skjebnevri henne til å gjenoppta kontakten med søstrene og den plagsomme broren. Dette får hele familien involvert i narkotikavirksomheten hans, og setter i gang en spiral av farlige hendelser. Vil søstrene klare å opprettholde et skinn av normalitet? – leser vi i beskrivelsen.

En annen serie, denne gangen fra Disney+, er produksjonen av Good Mothers, som vil debutere på denne plattformen onsdag 5. april.

Serien er en historie med flere lag hvis hovedpersoner er tre kvinner: Denise, Maria Concetta Cacciola og Giuseppina Pesce, født i en av de farligste familiene til den italienske mafiaen. Blant annet viser det deres mot til å trosse «Ndrangheta og forsøke å ødelegge dem innenfra. Aktor Anna Colace, som nettopp har ankommet Calabria, vil hjelpe dem. Offiseren mener kvinner har nøkkelen til å beseire «Ndrangheta-klanene. Strategien er imidlertid veldig risikabel, siden «Ndrangheta er kjent for sin luring og fryktinngytende brutalitet. Serien Good Mothers følger Denise, Giuseppina og Maria Concetta mens de prøver å bryte seg løs fra kriminell kontroll, samarbeide med myndighetene og sikre en ny fremtid for barna sine.

Sjekk ut galleriet(12 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment