Home » Hvor for stavgang opp til 33 km fra Bytów. Sjarmerende ruter for helgen 28. til 29. januar

Hvor for stavgang opp til 33 km fra Bytów. Sjarmerende ruter for helgen 28. til 29. januar

by Peter Østbye

Leter du etter interessante stavgangeruter i nærheten av Bytów? Sammen med Traseo har vi noen ideer til deg denne uken. Hvis du er ny på Nordic Walking, ikke start på mandag. Fridagen din gir deg mer tid til å finne ditt tempo. Her er våre forslag til stavgang i Bytów-området. For denne helgen har vi funnet stier som er opptil 33 km fra byen. Sjekk dem ut og gi meg beskjed hvis noe har endret seg underveis.

Bytów stavgangstier

I samarbeid med Traseo har vi valgt ut 3 stavgangeruter som ligger ikke lenger enn 33 km fra Bytów. Se om ruten anbefalt av andre Traseo-brukere også er interessant for deg.

Før du reiser, sjekk værmeldingen for Bytów.

 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 3,02 km
 • Mars varighet: 348059 timer og 14 minutter
 • Høyde: 58 m
 • Sum stigninger: 84 m
 • Sum av nedstigninger: 82 moh

Bytow anbefaler ruten fra Bytów til fans av stavgang

Ruten, merket med et grønt eikeblad, går gjennom vakre bestander av løvtrær som ligger mellom morenebakker og daler. På denne naturstien kan du tilbringe tid i frisk luft, mellom suset fra trærne og lære om skogforvaltning.

tilgang til stien

Stien kan nås via gaten Styp Rekowskiego, som ligger i den østlige delen av Bytów. Kommer du fra slottet i retning Kościerzyna, tar du til venstre etter rådhusbygningen og etter mindre enn 2 km tar du til høyre (ul. Różana) inn på veien til Rzepnica-skogbrukerhytta. Etter å ha passert den tidligere jernbaneviadukten er du ved begynnelsen av ruten (du kan parkere bilen din her).
navigere


Blir været bra for fotturer?

 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Totalt utforkjøringer: 365 moh

GR3miasto anbefaler ruten til de som trener Nordic Walking fra Bytów

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid lagt til noen flere attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi naturstien som er merket i området. På den ene siden av elva går den over en ganske bred grussti, på den andre siden over en lite brukt skogssti, som kan være litt til hinder for å være ute og gå med barn i barnevogn. Det er også en strandpromenade langs stien som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du se nærmere på hele vanningssystemet til de lokale høymyrene og utvide kunnskapen om fredete planter.

Lobelia-innsjøene:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. Slike innsjøer finnes i tillegg til Polen også i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De er i groper; Lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved Lobelia-innsjøene er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til den beskyttede Lobelia-sjøen, derav forbudet mot å bade i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren, når himmelen er klar og lyset er refraktivt, har vannet i disse innsjøene en vakker turkis fargetone. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via lokale naturstier merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere


Dette kan være nyttig for stavgang

reklamemateriell for partnere

🌲🌤️ Stavgang rute: Taubenberg

 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 2,76 km
 • Varighet av turen: 46 minutter.
 • Høydeforskjell: 25 m
 • Sum stigninger: 57 m
 • Sum av nedstigninger: 56 m

Bytow anbefaler ruten fra Bytów til fans av stavgang

En pedagogisk sti som fører gjennom blandet furuskog og naturreservatet Gołębia Góra – dette er et av de vakreste hjørnene av Słupia landskapspark. På veien kan du se trær som er mer enn to hundre år gamle. Stien går også langs et fragment av Słupia-dalen og når elven. Det er syv tavler langs ruten med beskrivelser av de mest interessante natur- og landskapsattraksjonene.

tilgang til stien

Følger vi veien fra Bytów til Lębork, vil vi etter 11 km nå grensen til reservatet. Tavlen ved siden av ruten viser oss grusstien til skogvokterbua i Miedzierza, der naturstien begynner; Vi kan også la bilen stå der. Ikke-sjåfører kan nå stien med buss: bussholdeplassen er på Gołębia Góra, overfor veien som fører til skogvokterens hus.
navigere


Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser, og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Sjekk ut alle mulighetene til Traseo, installer applikasjonen og sett i gang!

Stavgang – hva er det?

Stavgang har blitt stadig mer populært de siste årene. Hva er denne aktiviteten? Stavgang er å gå med staver. Selv om det høres trivielt ut, krever denne treningen riktig teknikk for å være effektiv. Å utføre treningen riktig kan gi tilfredsstillende resultater. Det er en interessant måte å bruke fritiden på, spesielt hvis du liker å gå. Å gå med pinner gir flere resultater enn en enkel tur. Nordic Walking kan hjelpe deg å gå ned i vekt.

Det er viktig å velge stavgangstaver for denne aktiviteten da de er forskjellige fra vanlige turstaver. De er forskjellige i konstruksjon, grep og tilstedeværelsen av stropper. Vi kan velge pinner:

 • laget av glassfiber
 • aluminium
 • fra karbonfibre

Det er verdt å bli kjent med de forskjellige typene og finne noe som passer for deg selv. Husk også å tilpasse stokkene til din høyde. Når du står rett opp og holder pinnen, skal underarmen og skulderen være i rett vinkel. Vi kan også velge pinner med justerbar lengde.

Hvem kan drive med stavgang?

Det fine med denne sporten er at den kan utøves av nesten alle. Det er en trygg aktivitet, og å gå med staver tar belastningen fra knærne, hoftene og anklene. Så det er et veldig godt valg for eldre. Fordi forekomsten av en skade er selvfølgelig svært sjelden med riktig teknikk.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment