Home » Innovativ innen næringsliv og vitenskap? Du kan søke på Innovator of Mazovia-konkurransen i dag

Innovativ innen næringsliv og vitenskap? Du kan søke på Innovator of Mazovia-konkurransen i dag

by Gunnar Garfors

Søknader i konkurransen for Mazovianske gründere og forskere kan allerede fylles ut.

Det tar tid å sende inn søknaden til 16.08.2022. Konkurransen er rettet mot de som introduserer eller bruker innovative teknologiske, organisatoriske og markedsføringsprodukter og løsninger i sine bedrifter eller lager dem ved universiteter i Mazovia.

Priser deles ut i en av to kategorier:

  • «Innovativt selskap»
  • «Innovativ vitenskapsmann»,

og ideen med konkurransen er å støtte og oppmuntre pro-innovative holdninger og øke bevisstheten blant Mazovian-innbyggere, spesielt i det vitenskapelige og forretningsmessige miljøet. Denne konkurransen viser hvor godt vitenskap og næringsliv kan kombinere, flette sammen og støtte hverandre.

Utviklingen av innovasjoner påvirkes av mange faktorer. Det anbefales å gjennomføre egne forskningsaktiviteter, samt å samarbeide med forskningsinstitusjoner, forskningssentre og teknologiparker. Den reelle innvirkningen på innbyggernes sosiale, økonomiske og velvære kan ikke overvurderes. Det er derfor å delta i en konkurranse som Innovator of Mazovia, som kombinerer næringsliv og vitenskap, er en sjanse til å vurdere potensialet ditt og muligheten for enda mer stabil utvikling i fremtiden. – overbevist Dorota Czekaj, president for Network of Women Entrepreneurs, som arrangerer den 14. utgaven av Innovator of Mazovia-konkurransen

Det deles ut tre priser i hver kategori. Den totale puljen av pengepremier er PLN 113 000!

Deltakelse i konkurransen er en stor mulighet for innovatører, noe som vitner om at det ble sendt inn over hundre søknader i begge kategorier bare i fjor. Men handler alt om finansiering? Hva er verdien av anerkjennelse i konkurranse?

For oss var prisen for møbellinjen 4Nature Smart Green et viktig signal om at virksomheten til selskapet vårt blir lagt merke til. Vi ser et stort behov for å introdusere planter i det urbaniserte rommet. Vi er overbevist om at miljøet deres forbedrer folks livskvalitet, og det er derfor vi ønsker alle handlinger som bidrar til å fremme denne ideen og selskapet vårt velkommen. – fremhever Beata Dziedzic, medgründer og CTO for 4Nature System, tildelt under den 13. utgaven av Innovator of Mazovia-konkurransen

I flere år av konkurransen har det blitt delt ut priser for innovasjoner innen ulike felt: kjemi, fysikk, sosial, biologi, medisin, psykologi, ingeniørfag, informatikk.

Alle søknader som sendes inn via nettskjemaer innen 16. august 2022 vil bli formelt evaluert og henvist til eksperter for realitetsevaluering, og anbefalingene deres vil bli presentert for konkurransekapittelet ledet av Marshal of Mazovian Voivodeship.

Deltakelse i konkurransen er en flott mulighet ikke bare til å vinne attraktive pengepremier, men også for å promotere prosjektene dine. Jeg oppfordrer deg oppriktig til å sende inn søknadene dine – legger Marshal Adam Struzik til.

Vinnerne kunngjøres på den avsluttende konferansen i november.

Søknadsskjemaer:

Sponset artikkel Innowator Mazowsza

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

Sponset artikkel

You may also like

Leave a Comment