Home » «Jeg vil ikke være klar til å dra på turné igjen i februar.» Celine Dion har annonsert en dødelig sykdom

«Jeg vil ikke være klar til å dra på turné igjen i februar.» Celine Dion har annonsert en dødelig sykdom

by Gunnar Garfors

se videoen

Ewa Chodakowska appellerer til polske kvinner. «Dette er uakseptabelt»

Celine Dion, eller egentlig Celine Marie Claudette Dion, er en kanadisk sanger, låtskriver og komponist. Hennes talent og ferdigheter er kjent og verdsatt over hele verden. Forfatterne av Guinness Book of World Records anerkjente Celine som den andre rekordholderen etter Madonna når det gjelder antall solgte rekorder. Dessverre velger ikke sykdommen. I dag vet vi at scenestjernen lider av en uhelbredelig nevrologisk sykdom.

Deltakeren i TV-programmet veide over 300 kg. Nesten et tonn tapt

Celine Dion dødssyk. Fei rekorden på nett

I tillegg til scenearbeidet er artisten også aktiv på sosiale medier. Selv om vi så langt bare har sett positivt innhold, vakre bilder eller videoer på kanalen, klarte stjernen å komme med en oppriktig tilståelse.

Celine Dion la ut et opptak på engelsk og fransk på Instagram, der hun informerer fansen om helseproblemer. Helt i begynnelsen ba hun sterkt om unnskyldning for at hun tok så lang tid å si fra. Hun understreket at hun savner alle veldig mye og øyeblikket da hun kan snakke personlig fra scenen igjen. I en følelsesladet video innrømmet hun at det har vært veldig vanskelig for henne å møte disse utfordringene og snakke ut om alt hun har gått gjennom, men hun er klar.

Jeg ble nylig diagnostisert med en svært sjelden nevrologisk lidelse kalt Stiff Man Syndrome, som rammer omtrent én av en million mennesker. Mens vi fortsatt lærer om denne sjeldne tilstanden, vet vi nå at det er årsaken til alle krampene jeg har hatt

– hører vi i opptaket.

I den videre delen av uttalelsen informerte artisten om behovet for å utsette datoene for den planlagte turneen konsert. Hennes nåværende helsetilstand tillater ikke forestillingene som er planlagt fra februar 2023.

Dessverre påvirker disse spasmene alle aspekter av mitt daglige liv, noen ganger forårsaker de problemer med å gå og hindrer meg i å bruke stemmebåndene mine slik jeg er vant til

– informerer den deprimerte artisten.

På slutten av den rørende videoen takket Celine for alle støtteord, ønsker og kjærlighet hun hadde fått. Hun ønsket alle helse og understreket at hun håpet vi snart ville se hverandre igjen.

DRHva er de tidlige varseltegnene på hjerneslag?

Hva lider Celine Dion av? Moersch-Woltmanns syndrom

Denne ekstremt sjeldne tilstanden som Celine Dion lider av regnes som en svært snikende sykdom. Det utvikler seg sakte og kan ofte forveksles med andre nevrologiske helseproblemer. Moersch-Woltmanns syndrom, ofte referert til som «stivmannssyndrom», ble først diagnostisert på 1950-tallet.

Etiologien er ennå ikke helt kjent. Årsaken til sykdommen ses på autoimmun basis. Pasienter klager over muskelspenninger og en følelse av stivhet. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vises følgende symptomer:

  • progressive, variable stive muskler og ledd,
  • smerter i nedre del av ryggen,
  • en følelse av stivhet i skuldre, nakke og hofter,
  • bl og stiv ng,
  • muskel kramper,
  • stiv chd,
  • stiv rundt ansiktet,
  • sterke mini pustesammentrekninger.

Du kan finne mer interessant informasjon på hovedsiden Gazeta.pl

En hjemløs mann, Dworzec Wschodni i Warszawa.Av skam, hjelpeløshet, «romvesener» – hjemløse i Warszawa

Stivt herrelag. diagnostikk og behandling

Grunnlaget for diagnosen er observasjonen av symptomene ovenfor. Spesialister tyr imidlertid til en ekstra løsning, nemlig en test basert på påvisning av et antistoff mot GAD-65. I tillegg bruker leger også elektromyografi for diagnostikk. Det er en test for å vurdere funksjonen til muskel- og skjelettsystemet og nervene.

Som med mange andre nevrologiske lidelser er behandlingen først og fremst opptatt av å bremse utviklingen av sykdommen. Terapi for pasienter med Moersch-Woltmann syndrom fokuserer på å behandle symptomene. Farmakologisk behandling inkluderer administrering av legemidler som benzodiazepin, klonazepam eller diazepam. Takket være dem føler ikke pasienten alvorlig smerte, og følelsen av stivhet reduseres.

I tillegg til medikamentell behandling, brukes også stamcelleterapi i noen tilfeller. Pasienter anbefales også en spesiell rehabilitering for å slappe av musklene. Gjørmebehandlinger og boblebad er en spesielt verdsatt løsning.

You may also like

Leave a Comment