Home » Kubacki i trøbbel! Granerudas ord levner ingen tvil!

Kubacki i trøbbel! Granerudas ord levner ingen tvil!

by Gunnar Garfors

Vinneren av lørdagens konkurranse i Bad Mitterndorf, Halvor Egner Granerud, understreket at han var godt fornøyd med hoppene sine og at han hadde havnet i en situasjon der teknologi og psykologi samhandlet som aldri før i karrieren.

«Jeg hopper på en måte automatisk nå, og samtidig har jeg det veldig gøy, og selvtilliten og selvtilliten min er like sterk som alltid. Jeg synes hoppene mine på lørdag var jævla bra, sa nordmannen til NRK TV.

Etter konkurransen på lørdag tok han ledelsen i verdenscupen sammenlagt og er 26 poeng foran Dawid Kubacki.

Norske medier gjorde oppmerksom på at det var ekstremt enkelt for ham å ta igjen de «gigantiske» tapene for to uker siden og at virkelige følelser nå setter inn fordi verdenstittelen står på spill.

SE OGSÅ: Dette er totalscore for verdenscuphopping. Sjokkerende. Kubacki kan gni seg i øynene av forundring!

«Granerud tok sin sjette seier for sesongen på lørdag og var på pallen for niende år på rad, og det er ingen tegn til at formen svinner, tvert imot ser han ut som en godt koordinert maskin», kommenterte han «Verdens Gang». daglig.

«Dagbladet», som meldte om en voldsom thriller om en topplassering i verdenscupen torsdag, vurderte lørdag at nordmannen kunne «kjøre over sine rivaler» med en så teknisk og fremfor alt mental disposisjon.

NTB pressebyrå kommenterte: «Granerud fløy fint og bredt for seier og leder nå med 26 poeng foran sin farligste rival for sesongen, Dawid Kubacki.»

«Etter den overveldende seieren i Bad Mitterndrof gjorde han opp for Kubacki og er nå verdenscupleder. Som våre eksperter har bemerket, har han aldri vært i så god mental form og så fornøyd med seg selv.»

KN, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment