Home » Lesefestival i Warszawa. Bokmesse på Plac Defilad – Warszawa og Mazovia – siste nytt i RDC

Lesefestival i Warszawa. Bokmesse på Plac Defilad – Warszawa og Mazovia – siste nytt i RDC

by Catherine Monroe

Bokmesse i Warszawa / foto. Rafał Motyl / Warszawa rådhus

Plac Defilad er fullpakket med bokboder og attraksjoner for litteraturelskere. En av de største lesebegivenhetene i hovedstaden – bokmessen i Warszawa – varer til søndag 29. mai. Arrangementet er under beskyttelse av presidenten for hovedstaden i Warszawa, Rafał Trzaskowski.

Bokmessen i Warszawa er en av de viktigste begivenhetene i hovedstaden, som har blitt en integrert del av byens kulturkalender. Jeg er veldig glad for at vi kan møtes i så mange folkemengder etter disse to årene. Disse dagene er en sann feiring av kultur og litteratur. Jeg inviterer deg også til vår Zaczytana Warszawa bystand, hvor vi blant annet vil presentere bøker nominert til Warszawa Literary Prize From Warszawa – sa Aldona Machnowska-Góra, visepresident for hovedstaden i Warszawa, ved åpningen av bokmessen i Warszawa. Fra Warszawa.

I årevis har bokmessen i Warszawa vært ledsaget av et omfattende program med litterære, pedagogiske og bransjebegivenheter. Slik er det også denne gangen under friluftsutgaven av messen, som varer til søndag 29. Bransjemøter og diskusjoner samt møter med forfattere vil finne sted på flere scener.

Årets program

Fredag ​​ble det blant annet tegneserieverksteder med Daniel Chmielewski, diskusjon om det polske bokmarkedet og møte om norsk barnelitteratur. Lørdag blir det intervju med Remigiusz Mroz, kreative workshops for barn og premiere på Katarzyna Bondys bok. Den siste dagen vil du møte Mariusz Szczygieł på premieren på Facts Must Dance og snakke med Anna Gacek om boken Ekstaz. 90-tallet. Begynnelsen».

Det blir også en rekke arrangementer dedikert til Norge og det lokale forlagsmarkedet, da dette landet er æresgjest på årets messe.

Warszawa stand

Byen inviterer deg til å besøke Warszawas Zaczytana Warszawa-stand, hvor spesielle arrangementer vil bli holdt, som foredrag om litteraturhovedstaden og polske tegneserier, en diskusjon om barnebøker og et møte med prisvinneren til den 13. Ryszard Kapuściński, som vil bli holdes lørdag 28. mai.

Det komplette programmet for årets bokmesse i Warszawa HER.

Bokmesse i Warszawa / foto. Rafał Motyl / Warszawa rådhus

«>

Bokmesse i Warszawa / foto. Rafał Motyl / Warszawa rådhus

You may also like

Leave a Comment