Home » Media: Spesialklausul i Haalands kontrakt. Real kan glede seg over fotball

Media: Spesialklausul i Haalands kontrakt. Real kan glede seg over fotball

by Catherine Monroe

Erling Haaland og Kylian Mbappe er to spillere som har vært koblet til Real Madrid i mange måneder. Franskmannens overgang ble til slutt ingenting, da det viste seg at han mot forventning bestemte seg for å forlenge kontrakten med PSG. Nordmannen tok også en annen avgjørelse og kom til Manchester City.

se videoen
Du kan erstatte Messi og Ronaldo! Denne endringen skjer foran øynene våre

Fotball er sykt fordi Real rykker ned til 13. plass i verden. Perez forstår ikke

Erling Haaland i Real Madrid om to år? «Royal» trenger ikke engang å forhandle

Kort tid etter at de engelske mesterne bekreftet ankomsten til tidligere stjerne Borussia Dortmund, begynte spansk presse å rapportere at «alt er ikke tapt». Det ble rapportert at Real Madrid fortsatt ikke hadde gitt opp overgangen til den norske spissen, men hele operasjonen ble rett og slett utsatt.

Den siste informasjonen om dette emnet ble gitt av den spanske journalisten Fernando Sanz, som under programmet «El Chiringuito» snakket om eksistensen av en spesiell klausul som ville tillate Haaland å bli med Real Madrid på gunstige vilkår. – Klausulen gjelder Haalands andre kontraktsår. Et interessant faktum er at med svært gunstige forhold innen Real – sa han.

Som Sanz sa, kan nordmannen flytte til den spanske hovedstaden etter 2023/24-sesongen. Journalisten nevnte ikke det nøyaktige beløpet en slik overføring kunne gjøres for, men, som han innrømmet, «betal så mye som mulig».

Reguleringen i nordmannens kontrakt med Manchester City gjør at skulle Real Madrid faktisk bestemme seg for å flytte til Haaland om to år, trenger ikke Real Madrid engang å gå i forhandlinger. Enhver annen klubb ville måtte gå gjennom den vanskelige prosessen med å overbevise Manchester-myndighetene og spilleren selv.

De unge spillerne til FC BarcelonaFC Barcelonas unge spillere er rollemodeller for jevnaldrende. En sensasjon i München

Nordmannen startet den nye sesongen med glans. På 11 spilte kamper så langt i alle konkurranser, har han scoret ikke mindre enn 17 mål og spilt inn tre målgivende pasninger. Han er også den soleklare lederen på Premier Leagues toppscorerliste med 14 mål på åtte kamper.

You may also like

Leave a Comment