Home » Medvedev ble berømt i mai. Nå er han arrestert

Medvedev ble berømt i mai. Nå er han arrestert

by Gabriel Scott

Den tidligere leiesoldaten er anklaget for brudd på grensepasseringsbestemmelsene. Operasjonsleder ved Finnmark politistasjon, Martin Marum, understreket at pågripelsen skjedde uten hendelser. Ifølge politiet Medvedev Han krysset grensen ulovlig fordi han ville tilbake til Russland.

Olesya Krivtsova, som ble plassert på Russlands liste over terrorister og ekstremister for antikrigsposter og «diskreditering» av hæren, flyktet deretter fra Russland og slo seg ned i Norge, sa at hun nylig hadde møtt Medvedev. Mannen skal ha bedt henne om skyss til den russiske grensen.

I mai kunngjorde Medvedev en endring av planene og suspenderte asylprosessen i Norge. Han begrunnet avgjørelsen med at han ønsket å reise tilbake til hjemlandet.

Fortsettelse av materialet under videoen

Fra fengsel rett til Wagner-gruppen

I juli 2022 signerte Andrei Medvedev en kontrakt med Wagner-gruppen og ble deretter dens sjef. Ifølge Dagbladet sluttet russeren seg til Wagneristene etter å ha blitt løslatt fra fengselet, hvor han sonet en dom for tyveri. Under den russiske invasjonen av Ukraina var han stasjonert i Luhansk Oblast og befalte en enhet i kampene nær Bakhmut.

You may also like

Leave a Comment