Home » Musk vs. Zuckerberg – når og hvordan vil den teknologiske konflikten fortsette?

Musk vs. Zuckerberg – når og hvordan vil den teknologiske konflikten fortsette?

by Peter Østbye

Det er ikke hver dag vi ser to milliardærer bestemmer seg for å ta nettstridighetene sine rett inn i åttekanten. Dette er akkurat kapittelet Elon Musk og Mark Zuckerberg vil skrive for oss. Oktagonen har som mål å løse tvisten deres om «hvilken sosiale medieplattform som er bedre.» I stedet for å svare på anropet, «Elon, dette er galskap, du er 51 og den rikeste personen i menneskehetens historie, og jeg er ikke langt bak,» svarte han, «Hvor og når?» og nettbrukere forventer bare en «teknologisk «. «Duell.

Vil Mark Zuckerberg møte Elon Musk på Fame MMA? Utfordringen ble akseptert

FAME MMA til UFC

Rett i begynnelsen av den verbale utvekslingen på Twitter uttrykte begge mennene sitt ønske om å kjempe i åttekanten. Til å begynne med hånende, men sannsynligvis med den åpenbare hensikten å kjempe en slik kamp, Den mest populære freak fighting-organisasjonen i Polen, FAME MMA, ble med på underholdningen. De foreslo at herrene skulle ha et bur, men til slutt var Musk og Zuckerberg ikke interessert. Så grep UFC inn.

Dana White (leder for UFC) bekreftet i et intervju med TNZ, at begge herrene er dødelig seriøse og nærmer seg ivrig ideen om en duell. -«Jeg snakket med både Elon og Mark i går kveld, som begge tar emnet ekstremt alvorlig. Det ville vært den største kampen i verdenshistorien. Større enn noe som har blitt gjort før. Hvis de mener alvor, er jeg mannen som setter opp kamper som folk vil se. Det er det jeg lever for. Hvis de virkelig vil kjempe og mener det seriøst, kan vi finne en måte å få det til. Jeg ville ordnet det uten å nølesa Dana White.

En kamp for å løse en tvist?

Direkte kamp pleide å være løsningen på de fleste konflikter, men i dag prøver vi å gå bort fra den metoden. Det eneste unntaket er freak fight-miljøet, som er spesielt populært i vårt land. Men hvis du analyserer ordene til de to milliardærene nærmere, kan du få inntrykk av at det hele bare var en spøk. Musk selv satte til og med «lol» på slutten av sin første reaksjon på ideen om burkamp.

Uten tvil ville en slik kamp fascinere hele verden, og milliardærene selv ville absolutt ikke trenge å bli betalt, hvem vet hva slags penger. Denne konkurransen handler tross alt ikke om profitt. Dette er spesielt tydelig i Musks strid med Zuckerberg, Hvor langt har sosiale medier avviket fra sine opprinnelige idealer?. I 2010 ble Zuckerberg kåret til Time Magazines Årets person og ble berømmet for «å koble sammen mer enn en halv milliard mennesker og kartlegge de sosiale forbindelsene mellom dem; å lage et nytt informasjonsutvekslingssystem; og for å endre måten vi alle lever på.»

Om kampen endelig finner sted er et ganske tvilsomt tema. Det er flere grunner til dette, men spesielt en er mangelen på en velutviklet freak-fight-organisasjon i USA, og UFC kan være en «for seriøs virksomhet» for milliardærer alene. Hva synes du om det? vil du se en kamp som det

Hvor skal man dra på ferie? Denne QUIZEN hjelper deg med å finne svaret på det spørsmålet!

Spørsmål 1 av 5

Foretrekker du å bruke tiden din aktivt eller foretrekker du en avslappet hvile?

Rettsdom – Ett års fengsel for å ha drept en mann

You may also like

Leave a Comment