Home » Nju Mobile er 9 år gammel. Gir en av operatørene mer i dag for 29 PLN?

Nju Mobile er 9 år gammel. Gir en av operatørene mer i dag for 29 PLN?

by Catherine Monroe

9 år har gått siden lanseringen av det revolusjonerende mobiltilbudet nju, som totalt endret markedet for uforpliktende og kortsiktige tilbud. Til dags dato er nju mobiltilbudet uslåelig på mange måter, men er det fortsatt det beste alternativet?

Muligheten for et tilleggsnummer i nju mobiltjeneste med månedlig oppsigelsestid er definitivt uovertruffen den dag i dag. For bare 9 PLN per måned kan vi legge til et annet nummer til kontoen vår, som umiddelbart vil inneholde alt innholdet i tjenestene til hovednummeret.

Som et resultat, i planen for 29 PLN + 9 PLN, som gir 38 PLN, har vi full grense for samtaler, SMS / MMS-meldinger og 20 GB dataoverføring i begynnelsen, 40 GB etter et halvt år, 50 GB deretter per år og etter to års praksis 60 GB på to tall.

Jeg nevner denne planen med god grunn, for som Orange sier i deres nju mobile 9-års notat, er det den mest valgte planen i tilbudet til dette undermerket.

Det mest valgte alternativet er fortsatt abonnementet «ubegrenset 29 PLN» – ubegrensede anrop til mobil- og fasttelefonnumre, ubegrenset SMS/MMS både i landet og ved roaming i EU og 20 GB Internett i landet (ved roaming i landet). EU). EU 4,04 GB), som øker til 40 GB etter seks måneder.

Hvor konkurransedyktig er dette tilbudet i dag? La oss sjekke – vi vurderer tilbud uten to års forpliktelse til en lignende pris (for ikke mer enn 30 PLN).

Nju Mobile vs innenfor rekkevidden til Orange-nettverket

Og ja, i Orange Flex-abonnementet for PLN 30 kan vi aktivere en plan med 30 GB dataoverføring. På den annen side, i Orange Card-tilbudet, er 45 GB dataoverføring tilgjengelig umiddelbart for PLN 30, og opphopning av ubrukt overføring med påfølgende opplading fungerer.

Nju Mobile vs tilbud innenfor Play-nettverket

Red Bull Mobile for PLN 30 kommer kun med 10 GB data, så la oss gå rett til Virgin Mobile, hvor vi har en plan med 30 GB data i det forhåndsbetalte tilbudet til PLN 30. Det er imidlertid mangel på ubegrenset MMS i pris og roaming i EU.

I Mobile Vikings for 25 PLN har vi 25 GB overføring, men det er heller ingen EU-roaming, men det er en opphopning av ubrukte overføringer.

Nju Mobile vs. tilbud innenfor Plus-nettverket

Vi har mange flere tilbud til denne prisen innenfor Plus-nettverket. Starter alfabetisk for 24,90 PLN forhåndsbetalt a2mobile har en plan med 20 GB dataoverføring, som er det samme som nju mobile ved lansering, men igjen uten EU-roaming.

I Lajt Mobile for PLN 24,99 er det opptil 30 GB dataoverføring, roaming i EU fungerer, men etter mer enn 50 minutter eller 50 SMS per måned øker pakkekostnaden med PLN 20 i en viss faktureringsperiode.

Lycamobile har en pakke til en tilsvarende pris på PLN 25, men vi har allerede 50 GB å bruke – det er roaming i EU, akkumulering av ubrukte dataoverføringer, men det er ingen ubegrensede MMS-er i prisen.

En annen virtuell operatør på Plus-kanaler – Otvart – tilbyr for PLN 29,99 21 GB dataoverføring eller 31 GB med nummeroverføring, eSIM, 5G og en gratis feriepakke (500 minutter for samtaler til EU, Norge, Island og Lichtenstein – gyldig 14 april 2020). dager, to ganger i året)

I Plus og Plush med et kort for PLN 30, er en pakke med 30 GB dataoverføring med akkumulering av ubrukte overføringer tilgjengelig, og i Plush – et abonnement for PLN 25, men 20 GB er kun tilgjengelig etter to års erfaring.

Til slutt gjenstår Premium Mobile med en pakke til PLN 29,70 med en dataoverføringsgrense på 30 GB ved lansering, uten EU-roaming.

Nju Mobile vs tilbud innenfor rekkevidden til T-Mobile-nettverket

Innenfor rekkevidden til T-Mobile-nettverket har vi tre tilbud til tilsvarende pris. Korttilbudet for PLN 30 inkluderer en dataoverføringsgrense på 30 GB og Supernet-videopakken i DVD-kvalitet.

Når det gjelder Heyah-undermerket, har korttilbudet for PLN 25 35 GB dataoverføring, og Heyah 01-abonnementet for PLN 19,99 – 20 GB like mye som da det ble lansert i nju mobile for PLN 10 mer.

I utgangspunktet har ingen operatør ennå levert en bedre plan enn den for 29 PLN i nju mobile. Det er selvfølgelig pakker hvor vi får en høyere overføringsgrense ved start, men på den annen side mangler det detaljer som overgår andre tilbud fra nju mobil.

Jeg snakker også om bonus GB for praksisplass, et tilleggsnummer eller ekstra internett, som fortsatt gjør nju mobiltilbudet ekstremt attraktivt sammenlignet med andre tilbud på markedet. Vel, kanskje bare i forbindelse med tre numre virker Heyah 01-tilbudet konkurransedyktig – for PLN 19,99 på nummeret (i nju mobil for PLN 19,00) kan du umiddelbart bruke 20 GB dataoverføring per person (i nju mobile først etter to år ).

Kundene vil selvfølgelig fortsatt ha mobiltilgang til 5G, men det vises kanskje ikke før på 10-årsdagen? I anledning 9-årsdagen kan hver kunde (abonnement + korttilbud) sende gratis SMS med ordet BIRTHDAY til nummeret 80955.

You may also like

Leave a Comment