Home » Norge. Screening her i landet er forbudt. Personer som bryter loven får store bøter

Norge. Screening her i landet er forbudt. Personer som bryter loven får store bøter

by Peter Østbye

se videoen
Hvor kommer det grumsete vannet på det polske havet fra?

Skjermer på polske strender har en generasjonshistorie. Imidlertid var deres opprinnelige antakelse å bruke en slik løsning for å beskytte seg mot for sterke, ofte kalde vinder. Dessverre, i løpet av årene begynte bruken å utvikle seg. I dag kan vi observere en utrolig mengde stoff, fargerike vegger på Østersjøen. Dette er en typisk polsk sykdom.

Mer interessant informasjon finner du på hjemmesiden Gazeta.pl.

screening. Politikvinnen snakker. «Instruksjoner og bøter gjenstår»

Skjermer i Norge. Du kan få en høy bot

Mens de negative effektene av overbruk av skjermer blir mer omtalt her i landet, er det ikke satt inn noen reguleringer for å dempe dette fenomenet. Som det viser seg, vil slike beslutninger være nyttige i mange situasjoner. Et eksempel kan være den nylige hendelsen på stranden der en mann trengte legehjelp. Dessverre, på grunn av barrikadene forårsaket av det for store antallet skjermer, hadde ambulansen ingen sjanse til å komme innom og komme i tide. Mannen døde.

Ting er annerledes i Norge. Her til lands er det et absolutt forbud mot siling og utfolding av håndklær. Brukere kan bli bøtelagt for manglende overholdelse. En av TikTok-brukerne informerte om dette. Boten for brudd på gjeldende lov er på minst 10 000 kroner, som er omtrent fem tusen zloty i PLN.

Visning over den polske kysten.  TikTok-videoen viser noe merkeligVisning over den polske kysten. TikTok-videoen viser noe merkelig

skjermer ved sjøen. Utenlandske strender har ikke dette problemet

Hvis vi drar til stranden i Polen vil det være nesten opplagt å ha egen skjerm, men i utlandet vil vi ikke merke dette fenomenet, og absolutt ikke i så stor grad. Vi har allerede skrevet om en situasjon der enorme områder på kysten ble sperret av med skjermer der ingen var.

De tomme setene var en slags «reservasjon» og hindret dermed andre i å bruke stranden. I tillegg, hvis du drar til den polske kysten, har du nesten ingen sjanse til å finne et tomt sted å hvile.

Men hvis vi til og med drar til Sør-England vil det være i en turistby Bournemouth kjent for sine usedvanlig vakre strender, vil vi ikke møte folk som gjemmer seg bak en skjerm. Alle vil finne litt plass for seg selv, uten å måtte underordne seg et stort rom. Jeg personlig la ikke merke til dette fenomenet, etter å ha bodd der i flere år.

You may also like

Leave a Comment