Home » Norge. Turister fant to millioner kroner i hulen. Hvor de kom fra er allerede kjente verdensnyheter

Norge. Turister fant to millioner kroner i hulen. Hvor de kom fra er allerede kjente verdensnyheter

by Gabriel Scott

se videoen
I Oslo går bussene på søppeldrivstoff

I juni 2021 gikk to menn inn i en skog ved byen Moss på Sørøst-Norge. De lette etter et sted hvor de kunne slappe av med familiene sine. Slik kom de til grotten som ble brukt av den norske motstandsbevegelsen som våpenskjul under andre verdenskrig. Herrene bestemte at hulen ikke var fantastisk, men bestemte seg for å ta en titt.

Du kan finne mer informasjon fra verden på nettstedet Gazeta.pl >>>

Pakistan. En snøstorm tok livet av 21 mennesker. Naturkatastrofetilstanden ble erklært

Uventet kom de over et gap mellom steinene der noen hadde gjemt en pose med penger. De fant 500 og 1000 norske kronersedler i fire pakker teipet med tape. Noen av pakkene var åpne. Etter å ha telt opp pengene hjemme, viste det seg at det totale beløpet var omtrent to millioner kroner (nesten 890 000 PLN). Mennene ringte politiet og tok med betjentene dit de fant pengene. Vi skrev mer om det her:

Cave (illustrerende bilde)Norge. Turister fant 2 millioner kroner «ikke veldig interessant hule»

To millioner kroner kom fra narkotikahandelen. Det er ingen straff, men det er en belønning

aktor Stian Moltke-Hansen Tveten overrakte gudstjenesten mandag 24. januar VGat mysteriet er løst. Et verdifullt tips som politiet fikk fra media etter at saken ble kjent hjalp. Pengene ble funnet å komme fra salg av betydelige mengder narkotika i 2006-2009. Aktor la til at gjerningsmannen allerede var dømt for narkotikarelaterte lovbrudd og derfor ikke vil bli straffet igjen.

Australia.  4 år gamle Cleo forsvant fra teltet om morgenenAustralia. Terence Darrell Kelly har tilstått å ha kidnappet 4 år gamle Cleo

Menn som fant pengene fikk 10 prosent funn. hele beløpet, dvs. 198,8 tusen. Kroner (litt over 90 000 PLN) vil bli delt ut. Resten går til statskassen.

Hei! Gazeta.pl spiller # OneDzieńDłużej igjen for Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. All tilleggsstøtte for denne handlingen er uvurderlig. By og hent hos oss!

You may also like

Leave a Comment