Home » Nye produkter fra Ratibor bibliotek for lange høstkvelder – Ratibor internettportal

Nye produkter fra Ratibor bibliotek for lange høstkvelder – Ratibor internettportal

by Connie Nielsen
Nye objekter i Ratibor-biblioteket

En reportasje om Færøyene, fjerde del av den mystiske serien om Colter Shaw eller den siste romanen til forfatteren av thrilleren «This Girl» – hva annet venter leserne av Ratibor-biblioteket?

På lange høstkvelder når det er mørkt ute, er en bok din beste venn. Derfor er det verdt å besøke biblioteket, for det er nye publikasjoner der, og ikke bare for voksne.

– Reklame –

Alle nye objekter i Ratibor-bibliotekets samlinger kan finnes på www.biblrac.pl og i bibliotekskatalogen: https://katalog.biblrac.pl/news.

Flukt fra Færøyene – Kuba Witek
Selv om Færøyene blir stadig mer besøkt av reisende, er de fortsatt det fjerne, ville nord. Det er en verden du ønsker å oppleve, å flykte fra, og deretter gå glipp av. Kuba Witek tilbrakte nesten to år i skjærgården. Han reiste de fleste av de færøyske turstiene og opplevde naturens skjønnhet og nøysomhet til alle årstider.

Ingen flere løgner – Rachel Abbott
Mallorys liv har gått veldig bra i det siste: en flott jobb, et vakkert hjem og en fantastisk ektemann, Nathan, å dele det med. Men nå må han spørre seg selv: Var det hele bygget på løgner? En sjokkerende anklage er kommet mot Nathan og Mallory vet ikke hvem han skal tro. Han benekter alt, selv om alle tegn tyder på hans skyld.

Herrene flyttet oss hit. Om tvangsbosetting i Sverige – Elin Anna Labba
For over hundre år siden fikk Norge sin selvstendighet og samene, urbefolkningen helt nord på det europeiske kontinentet, som hadde beveget seg fritt med reinen sin mellom sommer- og vinterbeite i århundrer, fant seg plutselig en torn i øyet. det unge landet. De ble ansett som fremmedlegemer og norske bønder trengte jord. I 1919 ble Sverige og Norge enige om å begrense dyre- og menneskevandring mellom de to landene.

Pasientens hemmelighet – Anne White Loreth
Det er hemmeligheter verdt å leve for og hemmeligheter verdt å drepe for. Lily Bradley har det perfekte liv. En fantastisk ektemann, et hus ved sjøen, mitt eget psykologkontor. Alle ønsker å være på hennes sted. Helt til den kvelden. En kvinnes lemlestede kropp er funnet under klippene. Et mystisk dødsfall gjør at hemmelighetene til Lily og pasientene hennes ikke lenger er trygge.

Time Hunt – Jeffery Deaver
Den fjerde delen av Colter Shaw-serien full av hemmeligheter og vendinger. Allison Parker og hennes tenåringsdatter Hannah har forsvunnet. Marty Harmon, kvinnens eksentriske overordnede, ansetter Colter Shaw for å finne henne og beskytte henne mot faren som truer henne. Selv om det ikke er uten grunn at mannen regnes som en av de beste sporerne av savnede mennesker – også de som ikke ønsker å bli funnet – begynner han over tid å innse at det ikke blir en lett oppgave.

gjøkegg. Sagaen om Fjalbacka. Bind 11 – Camilla Lackberg
Nyheten om to forbrytelser sjokkerer byen. Noen myrder brutalt en kjent fotograf som forbereder utstillingen sin på et lokalt galleri. To dager senere skjer en forferdelig forbrytelse på en øy i nærheten der den berømte forfatteren jobber med det tiende bindet av romanen sin. Begge sakene etterforskes av Patrik Hedström og hans kolleger fra Tanumshede politistasjon, og det er ingen bevis for at forbrytelsene har sammenheng.

Min venn – Michelle Frances
Hun elsker … Hun elsker ikke … Den siste romanen fra forfatteren av thrilleren «This Girl». Amy lever et selvstendig liv, har en strålende karriere, sin egen leilighet og en gruppe hengivne venner. Men når hennes trettiårsdag nærmer seg, må hun innrømme at én ting mangler: ekte hengivenhet.

Fiskene – Melissa Broder
Lucy forlater sin mangeårige kjæreste og drar til Venice Beach for å ta seg av søsterens elskede dachshund og kanskje fullføre doktoravhandlingen om Sappho, selv om hun for lengst har mistet tilliten til ham. I stedet for å skrive, fordyper hun seg i California-livsstilen og lever så naturlig at hun selv blir «naturlig død». Hun melder seg på gruppeterapi for kvinner som er avhengige av forhold og pengespill som i hennes øyne bare fortjener latterliggjøring eller medlidenhet. «Universet er en dusk» – tenker han hver dag.

[Opisy książek pochodzą od wydawców]

laget av /kp/

– Reklame –

You may also like

Leave a Comment