Home » Oslo Innovation Week 2022 og nettverksbygging for bedrifter fra Polen – PARP

Oslo Innovation Week 2022 og nettverksbygging for bedrifter fra Polen – PARP

by Peter Østbye

3. august 2022

Slutten av september i Oslo er tradisjonelt forbundet med en av de viktigste forretnings- og teknologibegivenhetene i Norge og Nord-Europa – Oslo Innovation Week. Dette fire dager lange arrangementet er spekket med konferanser, workshops, seminarer og nettverksbygging, med titusenvis av gjester fra Norge og rundt om i verden.

Under årets utgave, 27. september kl. 17:00, arrangerer det polske byrået for næringsutvikling sammen med Innovasjon Norge et ettermiddagsarrangement med tittelen «Nettverksarrangement med selskaper i Europa«Å beholde SALT, Langkaia 1 Oslo – midt i sentrum av den travle norske hovedstaden. Dette stedet er unikt fordi atmosfæren og atmosfæren bidrar til å knytte forretningskontakter. Alt dette med utsikt over Operaen i Oslo, Munchmuseet og buntet med musikk, badstue og en flott gastronomi!

Ikke nøl og send inn din deltakelse i dag!

For mer informasjon vennligst kontakt:

Arthur Janusz: Denne e-postadressen er beskyttet mot spambotter. Du må aktivere JavaScript for å se den.

Justyna Kizlich: Denne e-postadressen er beskyttet mot spambotter. Du må aktivere JavaScript for å se den.

Deltakelse på arrangementet det er gratis.

Det offisielle språket for arrangementet er Engelsk.

Arrangør av arrangementet er Innovasjon Norge og det polske byrået for næringsutvikling er en av de nasjonale samarbeidspartnerne.

Initiativet er finansiert av den norske finansieringsmekanismen og det europeiske økonomiske samarbeidsområdets finansieringsmekanisme for 2014-2021.


You may also like

Leave a Comment