Home » PanParagon advarer mot farlige leker

PanParagon advarer mot farlige leker

by Connie Nielsen

Leker er ikke alltid trygge for et barn. De kan inneholde farlige stoffer, dårlig beskyttede batterier eller elementer som er for små og kan svelges av barnet vårt. PanParagon-applikasjonen advarer foreldre om slike farer. Bare ta et bilde av kvitteringen du mottok i butikken.

Foran oss barnas dag. I denne anledning kjøper de fleste foreldre leker til barna sine. Denne derimot de er ikke alltid trygge for barn. Det er situasjoner når produkter som truer helsen deres og til og med livet havner i butikkhyllene. Omfanget av dette fenomenet er ikke lite – Hovedsanitærtilsynet utsteder hver måned fra noen få til et dusin eller så advarsler om dagligvarer og produkter til daglig bruk, inkludert søtsaker og leker.

Applikasjonen vil informere deg om et usikkert kjøp

Pan Paragon er en shoppingapplikasjon som lar deg lagre kvitteringer i elektronisk form, lage handlelister eller bla gjennom reklamenyhetsbrev. Det er imidlertid verdt å merke seg at dette verktøyet også sender advarsler sine brukere hvis det oppdages et farlig produkt på kvitteringen:

Alt du trenger å gjøre er å slå på varsler i applikasjonsinnstillingene og ta bilder av kvitteringer regelmessig. På denne måten kan vi, takket være bruken av OCR-modulen, finne artikler på kvitteringen som har blitt advart av det øverste sanitærtilsynet.

– sa Antonina Grzelak, Pan Paragon

PanParagon-skjerm

I tillegg til varsler kan applikasjonen finnes en liste over alle tilbaketrukne produkter. Det er en advarselsbrikke på startskjermen til PanParagona-applikasjonen. Når du har klikket, vil brukeren bli ført til en side der oppdatert informasjon om potensielt farlige gjenstander er tilgjengelig.

Blant varslene som sendes til telefonen er det også de som direkte angår de yngste. I forkant av påske informerte vi våre brukere om tilbakekalling av et parti med populær sjokolade fra butikker som kan knyttes til et utbrudd av salmonellaforgiftning. Derfor er det verdt å bruke en slik funksjon for å beskytte barna dine mot fare, spesielt fra økte kjøp i anledning Barnas dag.

– la Antonina Grzelak til

Utseende: Bank Pekao gjør det enklere for kundene å kontakte en rådgiver

Utseende: Et minutt, noen få klikk på telefonen din og du har en PKP Intercity-billett

Bildekilde: pressemateriale

Tekstkilde: pressemateriell

You may also like

Leave a Comment