Home » Paweł Rogula, en tidligere fotballspiller fra Korona Kielce og nå fra Wierna Małogoszcz, driver en frisørsalong. Han får besøk av lagkameratene og youtuberne

Paweł Rogula, en tidligere fotballspiller fra Korona Kielce og nå fra Wierna Małogoszcz, driver en frisørsalong. Han får besøk av lagkameratene og youtuberne

by Gunnar Garfors

Paweł Rogula, en fotballspiller fra Wierna Małogoszcz, en tidligere Korona Kielce-spiller, forener det å spille fotball med… å drive en frisørsalong. Rogal Barber i Łopuszno får ofte besøk av kolleger fra praksis, men ikke bare fordi YouTubere, embetsmenn.

Paweł Rogula spilte i juniorene til Korona Kielce, blant annet med Wiktor Długosz, som for tiden er spiller i Raków Częstochowa. Nå spiller han med suksess for Wierna Małogoszcz – han har scoret 12 mål og ønsker å bli med i kampen om kronen av toppscorer. Lederne foreløpig er Bartosz Sot fra Granat Skarżysko-Kamienna og Przemysław Śliwiński fra Star Starachowice, som scoret 14 mål hver.

Paweł Rogala har imponert med sin effektivitet i de siste kampene. I siste runde scoret han fire mål, vant tre straffer og hans Wierna Małogoszcz vant 10-0 med Góral Górno i en Hummel 4. divisjonskamp. Paweł kombinerer med suksess å spille fotball med å drive frisørbutikken Rogal Barber. Hvor kom denne ideen fra?

– Da jeg spilte i Korona og bodde på internat i Kielce, var det veldig ofte en situasjon hvor jeg ikke klarte å kutte meg. Jeg begynte å gå til frisøren, jeg må innrømme at jeg umiddelbart ble interessert. Jeg begynte å kutte lagkameratene mine, onkler, det ble flere og flere av disse menneskene, og jeg bestemte meg for at jeg ville gå på trening. Jeg klippet vennene mine hjemme eller i garasjen, men det var så mange frivillige at jeg bestemte meg for at det var på tide å åpne frisørsalongen min og begynne å jobbe – fortalte Paweł oss.

Nå driver han en profesjonell salong i Łopuszno, som allerede har sitt eget merke. Den brukes ivrig av fotballspillere ikke bare fra Wierna Małogoszcz, men også fra andre klubber. – Temaet fotball kommer ofte til syne. Det hender at kolleger kommer etter trening, stemningen er hyggelig, vi har hyggelige samtaler. jeg liker jobben min Men ikke bare fotballspillere kommer, det er også YouTubere og funksjonærer, du kan møte mange interessante mennesker – legger Paweł Rogula til.

Er det ofte en jobb som kan kombineres med opplæring? – Et spørsmål om akklimatisering og arbeidsdeling. I begynnelsen var det tungt å jobbe på føttene, sliten, men med skikkelig regenerering kan det forenes – sa spissen fra Wierna Małogoszcz.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment