Home » Pressemagasin 15.03.2022 – Dagens begivenheter, oppsummering av gårsdagen – sjekk at ingenting viktig har gått deg forbi

Pressemagasin 15.03.2022 – Dagens begivenheter, oppsummering av gårsdagen – sjekk at ingenting viktig har gått deg forbi

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 14/03. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg. Har du lest artikkelen: «Krig. Russland angriper Ukraina – invasjonen er i gang [RELACJA NA ŻYWO]»?

Pressemagasin 03/15: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Krig. Russland angriper Ukraina – invasjonen er i gang [RELACJA NA ŻYWO]

Det er den 20. dagen av den russiske invasjonen av Ukraina. Den ukrainske siden melder at siden krigen startet har russerne mistet over 12.000 mennesker, 374 stridsvogner, 74 fly og 86 helikoptre. – Fienden er fortsatt forvirret. De hadde ikke forventet slik motstand. De trodde på propagandaen deres som har løyet om oss i flere tiår. De har allerede begynt å forstå at de ikke vil oppnå noe med krigen, sa Ukrainas president i talen sent på kvelden.

Ikke gå glipp av handlingen!

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

reklamemateriell for partnere

Prasówka 15.03: andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi de andre artiklene som fanget lesernes oppmerksomhet i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Ikke kombiner dette med alkohol. Disse produktene bør ikke kombineres med vin, øl og vodka. Se hva som kan skje

Mange føler ubehag etter å ha drukket alkohol. Magesmerter, hodepine og generell ubehag følger ofte med dagen etter en vellykket fest. Disse effektene kan føre til feil utvalg av tilbehør og drikkevarer med alkohol. Se hva du ikke skal blande med alkohol. Dette er effektene av å kombinere det med alkohol. Sjekk om du velger riktig tilbehør til festen.

You may also like

Leave a Comment