Home » Q Service Castrol vokser. Nettverket omfatter allerede 500 verksteder

Q Service Castrol vokser. Nettverket omfatter allerede 500 verksteder

by Gunnar Garfors

Q Service Castrol-merket, som har vært på markedet i tre år, feirer tilføyelsen av sitt 500. verksted til sitt nettverk. Lederne med ansvar for utviklingen fortsetter å fokusere på å forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys og utvide tilbudet.

De økende forventningene til kundene, den dynamiske markedssituasjonen, samt behovet for å stadig forbedre ferdighetene deres og kvaliteten på de leverte tjenestene er hovedkriteriene som veileder biltjenesteeiere når de bestemmer seg for å bli med i nettverkskonseptene. Takket være støtte fra partnere kan Q Service Castrol tilby interessante løsninger som ofte ikke er tilgjengelige på mindre anlegg.

På tre år har vi klart å bygge et av de ledende nettverkskonseptene i Polen. Inter Cars og Castrol-merkene har nok en gang bevist at de perfekt forstår sjåførenes behov ved å tilby dem profesjonelle reparasjonstjenester og svare på deres økende forventninger. 500 verksteder under navnet Q Service Castrol er en stor tilfredsstillelse for oss, men også en forpliktelse til å jobbe videre med å utvide nettverket – sier Marta Ciesielska, leder for Q Service Castrol Service Network.

Merkets forretningsstrategi er basert på å tilby en bred portefølje av tjenester, løsninger og produkter som ikke er tilgjengelig på andre bilverksteder. Dette inkluderer garantibeskyttelse for utvalgte motorkomponenter, Semperit-dekk og ATE-bremseskiver. Eierne av nettsidene som er koblet sammen i nettverket kan også stole på hjelp innen e-handel og omfattende service for flåtekunder. Konseptet tilbyr også omfattende markedsføringsstøtte, inkludert: reklamekampanjer, profesjonelle bilder eller et online avtalesystem.

Som Inter Cars har vi støttet bilverksteder i over 30 år. Nå, takket være Q Service Castrol-nettverket, sammen med Castrol-merket, har vi satt nye standarder i bransjen. Vi har laget et innovativt konsept som vil bli verdsatt av både gründere og, viktigst av alt, sjåfører. Takket være felles verdier som sikkerhet, kvalitet og profesjonalitet, har vi på bare tre år blitt en av de ledende aktørene på det polske markedet – sier Wojciech Twaróg, salgs- og markedsdirektør i Inter Cars SA i Polen.

Økende popularitet for nettverkskonsepter

I Polen tilhører 1/3 av alle verksteder nettverkskonsepter. Denne trenden blir mer og mer merkbar og hvert år er det flere som er villige til å utvikle virksomheten sin under navnet til en kjent merkevare. Norge er ledende i Europa med 88 % av verkstedene som tilhører nettverket. I Tyskland, Frankrike, Italia og Sverige forblir mer enn halvparten av alle nettsteder tilkoblet.

Vår internasjonale erfaring viser at denne trenden vil fortsette å utvikle seg. En av de største fordelene med servicenettverk fremfor små verksteder er muligheten til å reagere raskt på kundenes stadig skiftende behov. Med dagens teknologiske fremskritt innen biler forventer kundene at mekanikere har høyspesialisert kunnskap og utstyr som de ikke alltid finner i mindre verksteder. – sier Leszek Radzikowski, salgssjef for Sentral- og Øst-Europa i Castrol.

500 og hva så?

Selskapet fokuserer på å inkludere kun tjenester av høy kvalitet i konseptet, noe som vil gjøre dets tilstedeværelse på det polske markedet enda mer fremtredende.

  • 500 poeng på kartet over Polen er et meget tilfredsstillende resultat. Vi er der sjåførene trenger oss. For å nå dette nivået må vi fokusere på kontinuerlig kvalitetsforbedring og standardisering. I tillegg følger vi nøye med på hva som skjer i bransjen og introduserer suksessivt nye produkter som oppfyller kundenes forventninger. Vi beveger oss konsekvent i retningen vi satte oss selv i begynnelsen av reisen – for å bli det beste nettverket i landet som kobler sammen uavhengige biltjenester – oppsummerer Marta Ciesielska.

Castrol

You may also like

Leave a Comment