Home » Rask pengeoverføring til utlandet – er det mulig i Chełm?

Rask pengeoverføring til utlandet – er det mulig i Chełm?

by Gunnar Garfors

I hvilke situasjoner er det nødvendig å overføre kontanter til utlandet?

La oss forestille oss følgende situasjon: vi planlegger å tilbringe ferien i utlandet, men vi kan ikke bestemme oss for om vi skal velge et av de europeiske landene som Frankrike eller Spania eller kanskje mer eksotiske steder som New Zealand eller Thailand. Å reise krever selvfølgelig også økonomiske ressurser.

Et annet eksempel er en person som jobber i utlandet, for eksempel i Norge, og ønsker å forsørge familien sin økonomisk i Polen. Det er viktig at pengeoverføringen kommer raskt og uten høye provisjonskostnader.

Vurder også perspektivet til en gründer som ønsker å sette inn og overføre en stor sum kontanter (f.eks. to millioner zloty) til en offshore-konto. Denne personen forventer også at hele prosessen skal gå greit. Men hvordan ser det egentlig ut?

Vanskeligheter med å overføre kontanter til utlandet

Det vil ikke være en overdrivelse å si at hver av disse menneskene har mange problemer med å få dekket sine behov. La oss først se på den enkleste måten å sende kontanter til utlandet, som er fysisk pengeoverføring mellom land.

Denne metoden kan være risikabel og kjedelig av ulike årsaker. Først må du kjenne reglene for å flytte kontanter over landegrensene. Det er ofte terskler over hvilke transport av kontanter er straffbart eller krever anmeldelse til toll- og skattemyndighetene. For det andre er det en risiko for å tape penger ved tyveri.

Hva med å overføre et større beløp fra en polsk bankkonto til en utenlandsk konto? I dette tilfellet, vær oppmerksom på gebyrene og valutakursene for interbankoverføringer. Bankene tar ofte høye gebyrer for slike transaksjoner, og bankens valutakurs kan avvike betydelig fra den faktiske valutakursen.

I tillegg bør det bemerkes at overføring av kontanter til en offshore-konto kan ta lang tid, ofte dager eller uker før midlene blir kreditert destinasjonskontoen. Dette kan føre til forsinkelser og vanskeligheter med å gjennomføre planer og skape økonomisk usikkerhet.

Andre måter å overføre penger til utlandet

I tillegg til tradisjonelle pengeoverføringsmetoder, finnes det alternative måter å sende penger til utlandet på. En av disse er en postordre, men ved bruk av denne metoden kan det være en forsinkelse på opptil flere dager før pengene blir endelig levert.

En annen løsning er å bruke tjenestene til selskaper som spesialiserer seg på pengeoverføringer. Overføringer fra slike selskaper er vanligvis betydelig raskere, men krever høyere transaksjonsgebyrer.

Det er også viktig å forstå et viktig aspekt: ​​i mange land anses prosessen med å overføre penger som ulovlig. For eksempel forbyr USA kontantoverføringer til land som Iran, Cuba eller Nord-Korea av politiske årsaker.

Send kontanter til utlandet umiddelbart med Kanga Transfer!

Som allerede nevnt finnes det en løsning som gir mulighet for raske og sikre pengeoverføringer til utlandet.

Kanga-overføring https://kanga.exchange/pl/kanga-transfer-funkcja-kanga-kantor er en tjeneste levert av kryptovalutabørsen Kanga, som muliggjør umiddelbare og sikre kryptovalutatransaksjoner mellom to brukere av børsen. Utvekslingen av midler tar omtrent et dusin sekunder, uavhengig av beløpet som sendes, og kan umiddelbart overføres til en annen person, uavhengig av hvor de befinner seg. Overføringen skjer via det interne systemet til Kang-plattformen.

Mottatte kryptovalutaer kan utveksles på punkter i nettverket til Kanga Kantors kryptovalutautvekslingskontorer og Kanga Locals-brukere. Byttekostnaden er bare 1 % av transaksjonsverdien, pluss provisjon for Kantorowiec eller lokalbefolkningen. Provisjonen kan forhandles med operatøren.

Muligheten til å overføre penger fra hvor som helst i verden bør være tilgjengelig for alle. Derfor vil en løsning som muliggjør en enkel og effektiv overføringsprosess helt sikkert gjøre hverdagen enklere for mange mennesker.

You may also like

Leave a Comment