Home » Raw Air og verdensmesterskapet i flyreiser uten Russland

Raw Air og verdensmesterskapet i flyreiser uten Russland

by Catherine MonroeDama_Karmelova

veteran

#FIISoverparty

I mellomtiden, på TT: Norges Skiforbund kan gi uttrykk for at de ikke ønsker at Russland og Hviterussland skal delta, men kan ikke nekte dem. Dette er et brudd på FIS-regler, sa FIS-generalsekretær Michel Vion til NRK.
JEG FORSTÅR.

Hvordan FIS kompromitterte seg selv i går er ubeskrivelig, jeg kan se at det fortsatt engasjerer seg i dag. The Ed. Twitters Balcerski at det faktisk ikke var langt unna scenariet å suspendere Polen i medlemmer av FIS-loven for å nekte å holde arrangementet, og det var verre også, jeg siterer: «Gi denne informasjonen [co groziło PZN – przyp. mój] Hvis det ikke skjer, ville det være en trussel for alle som er knyttet til polsk skisport.» For i går døde en del av kjærligheten min til denne sporten.
For FIS høres ikke scenariet der Kl***v hopper videre for å støtte forbryteren og Stoch blir suspendert med sin fredelige melding ut som alvorlige hallusinasjoner. Kom igjen, beklager, det høres ut for meg. Og hva, Norge er også truet med suspensjon i dag? Forandrer det noe at Norge Norge og Polen er tre eldre hoppere?

Egentlig kan man nå fullt ut forstå hvorfor bare hopperen med de største suksessene i feltet «5 minutter» hadde mot til å gjøre alt før slutten av karrieren, legenden om denne disiplinen. Resten var bare redde. FIS gir forresten først Kamils ​​konto på Ig, deretter kaller krigen en «konflikt», og til slutt suspenderer den samme Kamil nesten indirekte. Som også skrev om skjønnheten i sportslig rivalisering. Vel, det ser ikke ut til å ha noen betydning for din forbund, min kjære.

Det er til og med denne Ochódzki fra FIFA som oppførte seg mye mer anstendig enn FIS.

You may also like

Leave a Comment