Home » Rocken «Foreigner» opptrer i Riga neste sommer

Rocken «Foreigner» opptrer i Riga neste sommer

by Thure Lindhardt

Foreigner er et britisk-amerikansk rockeband som ble dannet i New York i 1976. Den ble skapt av den britiske gitaristen, låtskriveren Mick Jones og den tidligere King Crimson-skuespilleren Aian McDonald sammen med den amerikanske sangeren Lou Gram. Siden bandet besto av tre britiske og tre amerikanere, ble musikkforeningen kalt «Foreigner».

«Foreigner» regnes for å være et av de mest populære rockebandene i verden med en imponerende musikalsk produksjon som har erobret musikklistene i mer enn 40 år. Som et av de beste og mest kommersielt suksessrike bandene i verden har «Foreigner» skapt mange legendariske rockelåter.

«Foreigner» er en av de mest spilte gruppene av klassiske rockeartister på YouTube-plattformen, med en million ukentlige visninger og totalt 500 millioner videovisninger. De siste årene har «utenlandsk» musikk vokst i popularitet på grunn av bruken av sanger i TV, filmer, videospill og reklamemateriell. Sangene har blitt omtalt på Rock of Ages, Bad Moms, Angry Birds, Magic Mike, Pitch Perfect, The Good Boys, Orange Is The New Black og Stranger Things, og brukt i reklamemateriell for lyd fra Toyota, Google, Molson og Ford.

I 2017 feiret Foreigner 40-årsjubileum og ga ut et dobbeltalbum med The Warner Music Group, The 40, med 40 sanger spilt inn mellom 1977 og 2017. Albumet tilbrakte ni uker på toppen av Billboard Topp 200-listene og inneholder to spor spesielt laget for denne utgaven: «Give My Life For Love» og en ny versjon av «I Don’t Want To Live Without You».

Andre leser akkurat nå

«Jeg tror aldri jeg kommer til å se ham igjen» – en giftering som ble tapt for 50 år siden i en potetåker har returnert til eieren sin

Hertuginne Catherine bryter grovt den kongelige protokollen. Hva gjorde du

FOTO: De nærmeste menneskene kommer den evig kalte Mārtiņš Brauns. til minne

You may also like

Leave a Comment