Home » Romain Dubruque, denne treneren fra Norge og født i Forbach

Romain Dubruque, denne treneren fra Norge og født i Forbach

by Thure Lindhardt

Hvis du fortsatt er i tvil om ambisjonene til Saint-Dié-klubben, bør den nye treneren han nettopp har rekruttert overbevise deg til slutt. Tenk President Zanchetta gikk på jakt etter teknikeren til å ta seg av damelaget hans og hans -18 år i Norge.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtok sporerne.

Klikk på » Jeg antar «, plotterne lagres og du kan se innholdet .

Klikk på «Jeg aksepterer alle sporstoffer»autorisere deponering av sporstoffer for å lagre dataene dine på våre nettsider og applikasjoner for personlig tilpasning og målrettet annonsering.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


OBS, ikke noe internasjonalt overgangsvindu der Mino Raiola ville ha grepet inn fra statsadvokaten! Nei, Vosgesklubben nøyde seg med å bare publisere sin anbudskonkurranse på tradisjonelt vis, og det mest overbevisende svaret kom fra Skandinavia.

Så alle som forventer en høy, muskuløs blondine med nordisk aksent, en slags Thor-look alike fra Marvel-filmene, vil raskt bli desillusjonert. Normal, siden Romain Dubruque ble født i … Forbach. For det eksotiske på sildebasis må det derfor strykes.

To rifter i korsbåndet

Det hindrer ikke 32-åringen fra å ha reist mye: «Jeg hadde ikke mulighet til å gjøre alt som Espoirs-Pole, treningssenteret, er. Jeg gikk fra klubb til klubb og gjorde meg slik. Jeg begynte i Forbach. Så dro jeg til Brax nær Agen, Ramonville-Saint-Agne nær Toulouse, Toulouse, Jacou nær Montpellier og deretter til Teyran. Det var her jeg begynte å trene og få mine føderale grader. «

Resultatet, fremfor alt, av de faglige endringene i familien hans: «Vi forlot regionen etter endt videregående skole og gikk til Agen. Så gikk jeg gjennom Auch og Toulouse for studiene mine ved IUT. «

Øyeblikket da alt gikk galt: «Jeg har krysset meg på samme kne to ganger på to år. Første gang jeg benyttet anledningen til å være idrettsutøver. Her begynte jeg å spille på et interessant nivå i N3, N2 fordi jeg var fysisk god. Men noen måneder senere ble jeg skadet igjen. Det var litt mentalt tøft og derfra begynte jeg å trene i helgene og få føderale diplomer. «

Nasjonal preferanse

Nok til å kjøre Lorraine til Norge. Mer eller mindre direkte: «Vi ønsket å oppdage en annen kultur, en annen livsstil med partneren min. Vi visste ikke hvor vi skulle gå. Vi ville reise og det viste seg at Norge ikke er langt. Det er 3-4 timer med fly og det er et veldig vakkert land med fjorder og fjell overalt som elsker sport og natur. «

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtok sporerne.

Klikk på » Jeg antar «, plotterne lagres og du kan se innholdet .

Klikk på «Jeg aksepterer alle sporstoffer»autorisere deponering av sporstoffer for å lagre dataene dine på våre nettsider og applikasjoner for personlig tilpasning og målrettet annonsering.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


Etter to år i vervet for klubbene Stavanger, Hinna og Tasta, bestemte Romain Dubruque seg for å returnere til landet. Uten å angre: «Vi dro på grunn av menneskene. Vi sa ikke hei i regionen jeg var i. Du er veldig fjern. Når de feirer, vil de alle elske, og etter det kjenner vi ikke igjen hverandre, og vi går videre med livene våre. Som utlending er det vanskelig å ha norske venner. Jeg hadde tyske, franske, makedonske, rumenske og svenske venner. Men ikke nordmenn! «

Og ikke nok med det: «Jeg søkte til Sulaklubben, som spiller i eliten, fordi de søkte trenere til reservelaget og 18-tallet. Men de svarte aldri. Jeg insisterte og fikk beskjed om at de prioriterer nordmennene. En nasjonal preferanse som gjør Saint-Dié glad.

You may also like

Leave a Comment