Home » Se: Den norske skiskytterens medaljevinner falt utmattet i hendene på ambulansepersonell

Se: Den norske skiskytterens medaljevinner falt utmattet i hendene på ambulansepersonell

by Connie Nielsen

Den 25 år gamle atleten startet 10K-jakten fra 5. plass, og slo ned 19 av 20 plater og rykket opp i topp tre. Inn i siste runde virket det som om ingen skulle ta bronse lenger. Med 1 km igjen fortsatte IL Tandrevold sitt tredje vellykkede løp på over 18 sekunder. passerte Hannah Sol, en tidligere hviterusser på fjerdeplass, og så ut til å snappe bronsemedaljen med letthet.

Snart dukket den fullstendig dominerende norske Marte Olsbu Roeiseland opp i mål. Utøveren, som startet fra nummer én, slo konkurrentene for å vinne nok et OL-gull på 31 minutter. 38,2 sek tid. Den andre svensken Elvira Oeberg vant nok et sølv. Hun var til og med 1 minutt bak M. Olsbu Roeiseland. 36,5s og spunnet 3 straffehjul.

Da ventet alle på IL Tandrevold, som siktet mot sin første OL-medalje i karrieren. Hun fullførte imidlertid ikke, men landsmannen Tiril Eckhoff, som tapte 1 minutt. 48,7s og knust bronse. Målstreken ble senere krysset av utøver etter utøver og IL Tandrevold ble ikke sett. Først etter 2 minutter. 53s Etter at lederen kom i mål, avsluttet til slutt IL Tandrevold løpet på 14. plass.

Hun tapte et helt minutt på den siste mila, avsluttet veldig sakte og falt. Andre skiskyttere skyndte seg for å forsikre seg om at utøveren hadde det bra. IL Tandrevold reiste seg ikke på en stund før han til slutt ble båret av målstreken.

Omtrent en halvtime etter løpet kom den norske rikslegen med gode nyheter: «Ingrid var utslitt og veldig skuffet, men hun mistet ikke bevisstheten. Hun er sliten. Hun gjenvinner nå krefter, spiser og drikker væske. Sannsynligvis var årsaken til alt dette kulden og høylandet.»

Kilde: Sportas.lt

You may also like

Leave a Comment