Home » SIA «Troy» vil tilby en hurtigladestasjon for elbiler til et bredere publikum

SIA «Troy» vil tilby en hurtigladestasjon for elbiler til et bredere publikum

by Thure Lindhardt

Kryssfinerforedlingsselskapet SIA «Troja», i samarbeid med SIA «Smart Electric Technology», har gjort en hurtigladestasjon for elbiler tilgjengelig for allmennheten, sa selskapets representanter.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

50 kW DC-ladestasjonen er utstyrt med en «CCS»- og en «Chademo»-kontakt. Stasjonen ble kjøpt for noen år siden for å lade selskapets elbil. Selskapets produksjonsanlegg ligger i Bauskas Street i Riga.

Ved å utstyre stasjonen med kontrollsystemet «Smart Electric Technology» som tilbys av SIA, har ladestasjonen blitt offentlig. Lading aktiveres via «Charge & GO»-appen.

Det er også tre 22kW AC ladestasjoner som er utstyrt med type 2 ladekabler og gjøres tilgjengelig for bedriftsbesøkende gratis.

«Selskapet støtter innføringen av miljøvennlige teknologier, for eksempel er solparken på 222 kW på taket av produksjonsbygningen en av de største i Latvia. Vi valgte også grønn strøm ved kjøp av strøm. ”Modris Krauja, teknisk direktør i SIA” Troja ”.

Grigorijs Sargsjans, sjefen for SIA «Smart Electric Technology», sier at SIA «Smart Electric Technology» er det første selskapet i Latvia som produserer ladestasjoner for elbiler og elektriske busser. Selskapet bruker kun moderne teknologi for sine løsninger. SIA «Smart Electric Technology» produserer i dag både AC- og DC-ladestasjoner for kommersiell og privat bruk. Effekten til ladestasjonene varierer fra 7 til 350 kW. Med mobilappen Charge & GO kan brukeren reservere en ladestasjon, se ladestatusen til elbilen sin og ladestatusen til en annen elbil når stasjonen er opptatt.

You may also like

Leave a Comment