Home » Skihopp live i dag – resultatene av verdenscupen Titisee-Neustadt 2022. Polakkene regner med fortsettelsen av serien. Strøm online 9.12

Skihopp live i dag – resultatene av verdenscupen Titisee-Neustadt 2022. Polakkene regner med fortsettelsen av serien. Strøm online 9.12

by Catherine Monroe

VM i hopp – sjekk liveresultater i dag. Den tredje stasjonen i hopp-VM i den nye sesongen er Titisee-Neustadt. Tre konkurranser vil finne sted fra 9. til 11. desember 2022: to individuelle og ett blandet lag, også med deltagelse av det hvite og det røde laget. Dawid Kubacki ble nummer to i den første. Nedenfor er den viktigste informasjonen om arrangementet fra Tyskland: Hvor kan du se live (det vil være en nettstrøm), World Cup-program, live resultater.

Etter to helger med hopp-VM har representantene for Polen grunn til å være fornøyde. Rekord fra fire individuelle konkurranser til tre pallplasser: Dawid Kubacki vant to ganger ved åpningen av syklusen i Wisła (han er også leder for «Generalene»), deretter i Ruka ble Piotr Żyła tredje gang.

Hvis ikke Biało-Czerwoni har mistet formen på to uker etter siste konkurranse i Finland, kan de regne med gode resultater i Tyskland i dag.

Fansen venter også på oppvåkningen til Kamil Stoch, hvis resultater for i dag gjør deg utilfreds. Vår mest suksessrike hoppkonkurrent har ikke kommet i nærheten av pallen ennå, han er for tiden nummer 3 på det polske landslaget.


KLASSIFISERING AV VM OG NASJONSCUP


Treneren for det polske landslaget, Thomas Thurnbichler, har plukket ut syv spillere som skal presentere seg i hopp-VM i Titisee-Neustadt. Interessant nok er det ingen endringer i sammensetningen, selv om noen av de ansatte droppet i Ruka World Cup. I Baden-Württemberg vil HS 142-bakken kjempe om gode posisjoner:

You may also like

Leave a Comment