Home » skiskyting | VM i Østersund. Nordmennenes hevn for Oberhof, et fjernt sted for polske kvinner

skiskyting | VM i Østersund. Nordmennenes hevn for Oberhof, et fjernt sted for polske kvinner

by Gunnar Garfors

Nordmennene tok med hell revansj for en mislykket start på verdensmesterskapet i Oberhof. Skandinavene vant en overbevisende seier. Den spennende kampen om andreplassen (og en liten krystallkule i stafetten) fulgte mellom tyskerne og franskmennene. Til slutt viste representantene for Tricolores seg å være de beste.

Skjerm – TVP Sports

En vellykket omkamp

Det norske laget av Juni Arnekleiv, Ida Lien, Ingrid Landmark Tandrevold og Marte Olsbu Roeiseland kontrollerte situasjonen og vant uutruet på det svenske feriestedet. Franskmenn og tyskere kjempet om andreplassen. Til slutt vant franskmennene godt hjulpet av et skudd fra Denise Herrmann-Wick. Frankrikes lag: Lou Jeanmonnot, Chloe Chevalier, Caroline Colombo, Anais Chevalier-Bouchet. Det tyske laget besto av Janina Hettich-Walz, Hanna Kebinger, Vanessa Voigt og Denise Herrmann-Wick. De neste plassene ble tatt av representanter fra Italia, Sverige og Østerrike.

Kjemp om en liten krystallkule

Franskmennene vant stafettklassifiseringen. Tyskerne hadde også en sjanse, men mistet til og med plassen i topp tre. Før konkurransen i Sverige var svenskene i ledelsen, men falt tilbake til tredjeplass på grunn av en svakere start (femteplass) og nordmannen rykket opp til andreplass på denne plasseringa med seieren.

Tolvteplass av de polske kvinnene

Det polske laget (Joanna Jakiła, Anna Mąka, Natalia Sidorowicz, Kamila Żuk) tok tolvteplassen. Likevel er det litt av en prestasjon. Kamila Żuk deltok i konkurransen med svært dårlig helse, og det er et mirakel hun klarte å prestere i det hele tatt.

konkurranseresultater

Kilde: egen melding

Siste innlegg av Jaroslaw Gracka (Se alt)

You may also like

Leave a Comment