Home » SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med?

SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med?

by Connie Nielsen

SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med? I 2021 Comcast Corporations (eiere av Sky Group, Peacock og NBCUniversal-plattformene) og ViacomCBS (nå opererer som Paramount Global; eier av premiumkanalen VIS TID og Paramount+-plattformer) kunngjorde lanseringen av en samarbeidende streamingplattform for 2022 SkyShowtime. Den er ment å dekke hovedsakelig landene i Sentral-Europa (red., men ikke bare fordi det er vanskelig å kalle Spania og Portugal sentral-Europa). Ved årsskiftet 2021 og 2022 indikerte myndighetene for den nye tjenesten den omtrentlige lanseringsdatoen for plattformen som om det var sommeren 2022. Vel, det er sommer. Sommeren varer selvfølgelig til 23. september, så vi trenger ikke stresse dem enda :). Nylig var det imidlertid stille om innføringen av en ny tjeneste. I tillegg selger enhetene som oppretter dem lisenser for serien deres til høyre og venstre, slik de har gjort til nå. Derav spørsmålene. Skyshowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med?

SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med? usikkerhet

Hvorfor stillheten om plattformen SkyShowtime er forstyrrende? Av en enkel grunn. I april 2022 kunngjorde Comcast at de hadde store planer om å lage en ny strømmetjeneste. Han ønsker å gjøre det sammen med Charter Communications. Det skal være en kombinasjon av Xfinity Flex, XClass TV og Xumo.

Wow herre, hva i helvete er det!?

OK. Vi gir allerede en oversettelse av vilkårene ovenfor :). For å sitere Comcast direkte, er XClass «det lynraske operativsystemet som driver Hisense 4K UHD Smart TV. Et helt nytt system designet for deg, med et enkelt grensesnitt for å sentrere favorittartiklene dine.

Xfinity Flex er en spesiell TV-BOKS. I USA er det som en snap-in på alle strømmeapplikasjoner. Xumo, på den annen side, er en populær TV over internett. Igjen bruker vi et tilbud fra eieren av tjenesten. «Xumo er et sted for gratis LIVE-underholdning og streaming på forespørsel. Med over 190 forskjellige kanaler å velge mellom. Det er musikkkanaler, sportskanaler, de siste nyhetene, samt satiriske underholdningsprogrammer. I tillegg kan seerne dra nytte av Xumos samling av GRATIS filmer, full av sesonger av utvalgte TV-serier som «roseanne“, eller TV-programmer, for eksempel kulinariske helvete kjøkken. Og til slutt, det som er verdt å fremheve, tilbyr Xumo seerne live sportssendinger. Nå, hvor er Xumo tilgjengelig? En overraskelse her også, ikke bare i USA. Også i Canada, Mexico, Brasil, Storbritannia, Frankrike, Italia, Tyskland og Spania.

La oss nå gå tilbake til begynnelsen av dette kapittelet. I april 2022 kunngjorde Comcast utvidelsen av disse tjenestene til en stor plattform. I tillegg vil han lage den med Charter Communications. Det er et teleselskap som også tilbyr betal-TV. Dette er et stort selskap som spesielt Comcast er involvert i. Dette betyr at de andre designene hennes kan ha gått i fryseren.

SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med? Action bak kulissene

Comcast gjør imidlertid én ting SkyShowtime er et samarbeidsprosjekt med Paramount Global. Sistnevnte gir oss nyheten om at prosjektet er på rett vei. Plattformen har mottatt alle regulatoriske godkjenninger for å gå inn i 20 europeiske markeder. Administrerende direktør for den nye plattformen var Monty Sarhan. Tidligere var han visepresident for programmering ved premiumkanalen Epix. Han er også kreditert med teknologisk suksess for å ha introdusert Epix til populære TV-tillegg og Microsoft Xbox og Sony PlayStation-konsoller (redaktør i USA, selvfølgelig. Vi har aldri hatt en Epix, så ikke se etter den på konsollen din) .

Sarhan bekreftet forresten sin beredskap SkyShowtime å komme inn på det europeiske markedet. Tjenesten vil være tilgjengelig i følgende land: Tsjekkia, Slovakia, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Nederland, Polen, Ungarn, Romania, Bulgaria, Serbia, Kosovo, Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Montenegro, Nord-Makedonia, Slovenia, Albania, Portugal, Spania og Andorra. Han har satt sammen laget sitt siden våren. Som han selv sa: «Målet mitt med teambygging var å samle ledere som delte min visjon om å skape en spennende, dynamisk, inkluderende og handlingskraftig organisasjon. Disse talentfulle personene bringer med seg et vell av kunnskap fra hele bransjen og vil være medvirkende til suksessen til SkyShowtime. Jeg vet at alle vil jobbe med lidenskap og entusiasme for å utvide virksomheten vår som forberedelse til de kommende europeiske premierene.»

Francesca Pierce er utnevnt til finansdirektør. Siden 2006 har hun hatt senior finansrelaterte stillinger i Sky Group. Jen McAleer er utnevnt til Chief Brand Officer. Han pleide å jobbe i Tesco-kjeden. NBCUniversals Richard Howard har også blitt med på laget. Tidligere var han senior visepresident for markedsføring for Hayu-tjenesten. Josh Snow har blitt utnevnt til produktdirektør. Sarhan har utnevnt Henriette Petersen som Regional General Manager Northern Europe. Tidligere hadde den implementert Paramount+ i det skandinaviske markedet. På den annen side ble Gabor Harsanyi Regional General Manager for Sentral- og Øst-Europa (red. Det interesserer oss mest).

SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med? Hva blir innholdet?

Det kan være stille på plattformens utgivelsesdato, men det skjer mye bak kulissene. Vi vet imidlertid med sikkerhet at prosjektet ikke gikk ut. strømmeplattform SkyShowtime vil ta av og vi kan (tilsynelatende) være rolige. Vel, men hva slags programmering vil Polen starte med hvis grunnleggerne fortsatt selger lisenser for seriene sine til høyre og venstre. SkyShowtime ! Hva vil du komme til oss med?

Den langsiktige lisensen for NBC-serien ble avsluttet på Amazon Prime Video for ikke lenge siden.Parker og rekreasjon«. Samtidig med ferdigstillelsen ble lisensen for denne serien ervervet fra Viaplay-plattformen. Nå kom serien også på HBO MAX. Nå som serien er tilgjengelig nesten overalt, er det sannsynligvis ikke noe insentiv til å strekke seg etter den på SkyShowtim .Kanskje han vil ikke engang være der fordi dette er rare skuespill. Vel, serien er bemerkelsesverdig, og anmeldelser av alle sesongene er tilgjengelige på nettstedet Silver Screen-serien. [red. dla leniwych linki do sezonów: 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 7].

Det er likt med en annen komediehit.»Kontoret«. Han ble også hentet fra Viaplay. Uventet landet imidlertid serien nylig på HBO MAX.alf«. Det er også en NBC-komedie-sitcom fra 1980-tallet. Faktisk er det for mange yngre seere en overraskende mulighet til å ta igjen en ekte hit fra disse årene. Bare hvis det skjer på «kvelden» før plattformpremieren SkyShowtimehvis medeier selger lisenser til serien hans som om han er totalt uinteressert (?) i sitt eget departement.

SkyShowtime hvor er du? Hva vil du komme til oss med? Siste ord

SkyShowtime vil ta av. Dette bekreftes til og med av Monty Sarhan, sjefen for denne kommende plattformen. Han nevnte å motta godkjenninger fra 20 regulatorer fra 23 land til å opptre i SkyShowtime. Med det er reguleringssakene nesten komplette. Men hva blir innholdet i den nye tjenesten? Til og med antikviteter fra NBC havner nå på andre strømmeplattformer. hva så SkyShowtime Vil du tiltrekke deg potensielle abonnenter?

Hmm, det begynner virkelig å forvirre deg. Comcast bryr seg ikke, men det er i det minste håp for CBS-show (dvs. de til medeieren av Paramount Global). Derfor kan slike CSI: Criminal Puzzles (forhåpentligvis) vises helt på ett sted. Men hva med NBC, som har gjort unna nesten alt i sin portefølje under lisenser? Kanskje dukker det opp minst én lang NBC-serie i sin helhet, for i Polen mangler den gjentatte ganger fra strømmetjenester. Snakke om «Lov og orden: Spesialenhet for ofre«. Denne bendelormen har allerede gjort det, og det ville virkelig være fornuftig om den helt traff plattformen som den ikke ville falle ut roterende. Så til slutt ønsker jeg deg og jeg, venter på plattformpremieren SkyShowtime.

Del på sosiale medier

You may also like

Leave a Comment