Home » Spilleren fra den polske klubben er død.Han døde etter operasjonen, ifølge en politiforklaring

Spilleren fra den polske klubben er død.Han døde etter operasjonen, ifølge en politiforklaring

by Catherine Monroe

Den polske klubben publiserte lørdag et innlegg om nordmannens død på sine sosiale medier.

«Leo, 28, opprinnelig fra Norge, kom til oss i april og har vært en av kjernespillerne på laget som spiller i European League of Football. Vi er sjokkert og dypt rørt over dette faktum. Vi uttrykker vår kondolans til Leos kjære» på vegne av spillerne, ansatte og eiere av klubben» – slik ble det skrevet.

SE OGSÅ: Tragedie under Manx Grand Prix-kvalifiseringen. To motorsyklister omkom

Klubbens myndigheter indikerte også at omstendighetene rundt spillerens død ble etterforsket.

«Mens vi venter på at omstendighetene rundt denne tragiske hendelsen skal bli avklart, slutter vi oss med sorg til alle som Leo var like viktig og nær som for Panthers Wrocław» – kan du lese.

Ifølge Polsatnews.pl-portalen døde Krafft etter en politiinngrep. Ved 22-tiden fredag ​​ble betjenter tilkalt til et av boligfeltene i Wrocław der en opprørt mann skal ha forstyrret freden.

– I de innledende stadiene av intervensjonen opptrådte 28-åringen ganske rolig og bekreftet sitt engasjement i disse hendelsene, og la til at han tidligere hadde drukket alkohol og brukt narkotika. Han indikerte også stedet der marihuana og amfetamin ligger, sa kommissær Wojciech Jabłoński, sitert av Polsatnews.pl.

Politiet skulle forklare nordmannen at besittelse av narkotika er ulovlig i Polen, så de måtte arrestere ham. Så begynte Wrocław Panthers-spilleren å gjøre motstand. Betjentene overmannet mannen og ringte ambulanse på grunn av hans helsetilstand. Legene ga de norske beroligende midler.

«Dessverre, kort tid etter å ha mottatt det, besvimte han og mistet bevisstheten. Profesjonell hjerte- og lungeredning ble startet og hans vitale funksjoner ble gjenopprettet. 28-åringen ble fraktet med ambulanse til et av Wrocławs sykehus, hvor han dessverre døde etter mer enn en time, sa Kom. Jabłoński.

Statsadvokatembetet ble informert om hele fakta. Saken blir også behandlet av Wrocławs provinspolitidirektorat og politiets interne byrå.

AA, Polsat Sport

You may also like

Leave a Comment