Home » Store følelser i finalen i U-17-VM! Vinneren ble avgjort etter straffer

Store følelser i finalen i U-17-VM! Vinneren ble avgjort etter straffer

by Catherine Monroe

Tyskland slo Frankrike 4-3 på straffe i finalen i FIFA U-17 verdensmesterskap i Indonesia.

I finalen i FIFA U-17 verdensmesterskap i Indonesia beseiret Tyskland franskmennene 4-3 på straffer, og det ble uavgjort 2-2 (1-0) i ordinær tid. Bronsemedaljer ble vunnet av representanter for Mali, som slo Argentina 3-0 i kampen om tredjeplassen.

Paris Brunner scoret det første målet i finalen med en straffe i det 29. minutt. I starten av andre omgang økte Noah Darvich til 2-0. Etter en stund scoret Saimon Bouabre et mål. Tyskerne spilte kort fra det 69. minutt da Winners Osawe fikk sitt andre gule kort. Franskmennene utnyttet da Mathis Amougou utlignet på slutten av kampen.

I første runde av straffesparkkonkurransen parerte den franske målvakten Paul Argney den tyske representantens skudd. Etter tredje runde sto det 2-2 fordi Nhoa Sangui bommet på straffemerket. Franskmennene kom i en vanskelig situasjon da Bastien Meupiyou bommet på nok en straffe. I den femte serien stupte Argney inn i venstre hjørne av målet og stoppet Paris Brunner. I sjette runde stoppet keeper Konstantin Heide Tidiam Gomis. Almugera Kabar omsatte den avgjørende straffen. U17-europamesterne ble også verdensmestere i denne aldersgruppen.

I semifinalen eliminerte tyskerne også det argentinske laget på straffe (4:2), som det ble uavgjort 3:3 mot.

24 lag deltok i turneringen. Polakkene endte sist i gruppe D etter tap mot Japan (0-1), Senegal (1-4) og Argentina (0-4).

U-17 verdenscupfinale:

Tyskland – Frankrike 2:2 (1:0), straffesparkkonkurranse: 4:3.

Mål: 1:0 Paris Brunner (29 straffer), 2:0 Noah Darvich (51), 2:1 Saimon Bouabre (53), 2:2 Mathis Amougou (85).

Gule kort: Vinnere: Osawe, Paris Brunner, Fayssal Harchaoui, Almugera Kabar – Saimon Bouabre.

Rødt kort: Vinner Osawe (69 – for det andre gule kortet).

Dømme: Espen Eskas (Norge).