Home » Szczesny inngikk et veddemål med Messi. Kurset koster 100 euro. avvæpnende ord

Szczesny inngikk et veddemål med Messi. Kurset koster 100 euro. avvæpnende ord

by Gunnar Garfors

Etter en målløs uavgjort mot Mexico og en 2-0-seier over Saudi-Arabia på onsdag, tapte de hvit-røde 2-0 for Argentina for å gå videre til knockout-fasen som toer. Dette er første gang siden 1986 at vårt landslag har overlevd gruppespillet i et verdenscup.

Den store klippen til det polske laget var nok en gang Wojciech Szczęsny, som først ga Argentina en straffe, felte Messi, men etter en tid knuste et skudd fra Albicelestes-kapteinen og Polen nøt en målløs remis en stund.

Biało-Czerwonych-målvakten innrømmet overfor TVP Sports kamera at han berørte Messi i den situasjonen, men det var ikke et skudd som var egnet til å diktere «Eleven». «Det er bra at han ble buet, jeg kunne skryte av det,» sa Szczęsny.

I et intervju med TV2 ble den polske keeperen på sin side fascinert av denne situasjonen. «Vi snakket med Messi før straffen. Jeg sa til ham at jeg satset 100 euro på at dommeren ikke ville diktere en straff. Så jeg tapte et veddemål med Messi. Jeg tror ikke det er tillatt i VM. Sannsynligvis vil «jeg Jeg er suspendert. Men jeg bryr meg ikke. Dessuten betaler jeg ham ikke. Han bryr seg ikke. Kom igjen, 100 euro,» sa Szczesny med et smil.

Husk at Polen skal spille i 1/8-finalen søndag 4. desember 16. De hvites og de rødes rival blir Frankrike. Den forsvarende mesteren fra fire år siden.

You may also like

Leave a Comment