Home » Tech4Law – Law4Tech nettdebatter 23. november.

Tech4Law – Law4Tech nettdebatter 23. november.

by Peter Østbye

Støtter teknologi loven? Bruker loven teknologi for å tjene brukerne bedre? Kan disse to tilsynelatende forskjellige verdenene kobles sammen? I hvilken grad kan de utfylle hverandre? Svarene på disse og andre spørsmål er ikke klare, og teknologiske fremskritt i den juridiske industrien fortsetter å bevege seg i svært små trinn.

Bevegelsesfrihet i teknologiens verden er – bortsett fra innholdsrelatert kunnskap – avgjørende for «to be or not to be»-markedet for unge advokater. Derfor vil Rising Stars Lawyers – Leaders of Tomorrow 2022 Gala i år bli innledet av debatter innhold under det vanlige slagordet Tech4Law – Law4Tech.

juridiske debatter

23. november 2022 klokken femten

Kommunikasjon med domstoler, kontorer og offentlige institusjoner i digitaliseringens og nye teknologiers tidsalderløper Hubert Somerrey

Under debatten vil eksperter snakke om: Hvordan påvirker og påvirker teknologien arbeidsorganiseringen til advokater, kontorer og domstoler i nær fremtid? Vil digitalisering akselerere effektene som kundene forventer? Hvordan vil «i morgen» se ut i advokatarbeidet?

Gjestene til debatten vil være:

  • Monika Biała, dommer ved Wrocław-Krzyków tingrett i Wrocław
  • Grzegorz Karaś, dommer ved tingretten i Wrocław
  • Maciej Priebe, patentadvokat
  • Dorota Rzążewska, president for det polske kammeret for patentadvokater

23. november 2022 kl. 16.00

Teknologi som en fordel – hvordan kommunisere detkjører Tomasz Palak

I den andre debatten diskuterer deltakerne effektiv og etisk kommunikasjon av advokaters bruk av teknologi: Er det verdt å formidle bruk av teknologi til klienter og potensielle ansatte? Hvordan gjøre dette i samsvar med etiske prinsipper og samtidig effektivt?

Gjestene til debatten vil være:

  • Aleksandra Bańkowska, advokat, partner i PwC Polen
  • Włodzimierz Chróścik, juridisk rådgiver, president for National Council of Legal Advisers
  • Przemysław Rosati, advokat, president for det polske advokatrådet
  • Jacek Stanisławski, partner Tomacz|Stanisławski

Nettmøtet i forkant av prisgallaen i Rising Stars Lawyers – Leaders of Tomorrow 2022-konkurransen er et unikt sted for å diskutere utviklingsretningene til advokatbransjen, profesjonens uunngåelige fremtid og muligheter fremtiden vil bringe for oss.

Det er gratis å delta på arrangementene, det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på nettsiden >>

Debattene arrangeres av Wolters Kluwer Polska, den strategiske partneren er PwC Polska. Nettstedet Praw.pl overtok mediabeskyttelsen av arrangementet.

You may also like

Leave a Comment