Home » Tilstanden for sikkerhet og offentlig orden i Suski-distriktet – ifølge 2021-analysen av KPP i Sucha Beskidzka: del én «Kriminalitetsegenskaper» – Suski.dlawas.info – informasjons- og informasjonsportal

Tilstanden for sikkerhet og offentlig orden i Suski-distriktet – ifølge 2021-analysen av KPP i Sucha Beskidzka: del én «Kriminalitetsegenskaper» – Suski.dlawas.info – informasjons- og informasjonsportal

by Gabriel Scott

Vi vil gjerne informere deg om at vi i forbindelse med ikrafttredelsen av Forordningen om beskyttelse av personopplysninger har utarbeidet en personvernpolicy i samsvar med denne. Til tross for innføringen av GDPR-regelverket, er dataene dine like sikre som de var før 25. mai. I vårt tilfelle er det kun formelle ting som endres, og hvis du ønsker å fortsette å bruke nettstedet som før, bør du godta vilkårene i vår personvernerklæring.

I et nøtteskall
Under besøk, takket være informasjonskapsler, foregår profilering, som lar oss sende deg det best utvalgte innholdet. Denne løsningen lar oss også vise annonser som passer best for dine preferanser, og det er langt færre av dem. Du foretrekker kanskje en portal uten annonser, men annonsen din lar oss operere i mediebransjen og våre lesere vil motta den mest pålitelige og sanne informasjonen gratis, siden vårt redaksjonsteam er uavhengig og vår oppgave er å informere publikum og verne om beboernes felles beste.

«Alltid ærlig, alltid uavhengig, alltid ved beboernes side»

Ved å samle inn statistiske data, som også er helt anonyme og vi ikke kan tilordne denne statistikken til spesifikke personer, er vi i stand til å trekke aggregerte konklusjoner om populariteten til artiklene våre. På denne måten analyserer og utvikler vi arbeidet vårt og leserne våre får mer og mer interessant innhold. Vennligst les personvernreglene på nettstedet vårt og godta vilkårene.

You may also like

Leave a Comment